Šta je novo?

Crysis pomoc

Show_Man

Slavan
Učlanjen(a)
30.11.2007
Poena
349
Narode imam problemcic sa Crysis-om.Nivo Assault.Unistio sam onaj brod i sad neki prijateljski avioni oblecu oko mene.Ne znam sta mi je dalje cilj,sta da radim pobio sam sve.Ah da, u vazduhu ima jedan neprijateljski avion koji je nemoguce unistiti.Pomazite:wave:

Avion? Jel' ti to neki mod? Za dva puta koliko sam obrnuo Crysis nisam naleteo na avione(sem u funkciji scenografije). Valjda mislis na helikopter. Pa, ako nisi, obori ga(helikopter, naravno), a onda idi u pravcu iz kog je dosao, trebalo bi da ti se otvorila velika kapija i da te sa druge strane cekaju prijateljski tenkovi 'n' stuff.

P.S. Mozda nije potrebno oboriti helikopter, ja to radim refleksno ,)

Ali problem je da je taj helikopter nemoguce oboriti.Po nekoj logici trebalo bi da kad ukljucim dvogled i kliknem na njega dodju moji avioni i uniste ga,ali ne reaguje.Onda probam rucno pucam 15 puta i stalno se pomeri u momentu kada treba da ga zadesi explozija.

U pravu je FMW, kad markiras taj brod i kad ga tvoji potope dolazi ti helikopter ( ne avion) kojeg trebas da sredis i onda samo pratis marker do kraja nivoa, dalje ide misija "onslaught" cini mi se. Ako nemas marker onda je neki bug, proveri na tab "sta kazu", ako ne kazu nista - load.

Ja sam se zaglavio na misiji kod koje je cilj Secure the Extraction Point So the VTOL Can Land. Na tom groblju pobijem sve neprijatelje ali VTOL i dalje ne sleće. Ima li neko savegame posle toga, ne mogu više da pokušavam. Video sam da mnogi na netu imaju taj problem, a ni najnoviji patch 1.1 nije ga rešio.

Narode ono sa helikopterom je reseno.Ipak ga je trebalo oboriti.Sad sledeci problem.Sad je problem nivo Core.Otprilike pred kraj nivoa.Ne znam sta mi je ciniti samo lutam po onom bespucu kroz sve prolaze sam isao ali nista.Sa strane nalazi se kao neko staklo koje ne moze da se polupa i pretpostavljam da je fora proci na drugu stranu.Ali kako????

Cilj je da polupas generatore (staklene, narandzaste dzidza-bidze u podnozju izlazne cevi i potom prodjes kroz nju).

Poslednja izmena:
Uh prodjoh i to.Nekako ne znam kako.Sad problem br.3 kako da ubijem ono velikog aliena u Exodus nivou.Ja ga pucam onim raketama on nista.Sta mi je ciniti?:smash:

Nisi ga dovoljno napucao.

Nazad
Vrh Dno