Šta je novo?

Crysis (par pitanja)

• Začetnik teme Začetnik teme CarnX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
845
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
1. Imam vistu 64bit. instalirao sam Crysis i sad mi kazite odakle da ga pokrenem. Imam 2 foldera, jedan je bin32 i unutar njega imam crysis.exe fajl a drugi je bin64 i unutar njega imam crysis.exe i crysis64.exe fajlove.

2. U grafichkim podeshavanjima imam low, medium, high i very high setovanja. Interesuje me shto nemam ultra high setovanje i kako da vidim da li radi u dx9 ili dx10 modu?

Start meni/Games i tu ces videti Crysis igru.Klik na ikonicu Crysisa i gore u meniju ces imati "play" dugme pored koga kliknes na strelicu i odaberes koji ces mod (Dx10/Dx9).

Ali ako to pokusavas sa karticom iz profila, onda nema vajde jer to nije Dx10 kompatibilna karta, tako da Dx10 nece moci.Jedino bi moglo pomocu tweakovanih cfg fajlova.
Ultra High setovanje ne postoji, najvece je Very High i to je Dx10.

nemam u start meniju crysis... to je problem. Ali ako je very high maximum za DX10 onda je to to... Jer Very high imam... Samo nisam siguran u to zato shto na testovima kartica po raznim sajtovima pa i na benchmarku ima i very high i ultra high setovanja...

imam 4850 trenutno, kartica iz profila je u vechnim lovishtima, na zalost...

Poslednja izmena:
Mislio sam na "games" dugme u start meniju, gde stoje "network", "computer", "connect to", control panel" itd dugmici...

Ako u meniju igre imas "very high", to ti je to...

da, nashao sam to i video koji fajl od onih gore navedenih treba da startujem... Hvala 😉

Cudno da si postavio pitanje u odeljku "graficke kartice". Ali ajde i ja da se nadovezem na temu. Imam problem pri pokretanju 64bit-ne verzije Crysis-a... tj. kada pokrenem bude samo crni ekran i onda ili bude "not responding" ili samo "pukne" i vrati u Win. U pitanju je Vista x64. Kada pokrenem 32bit-nu verziju Crysis-a sve radi normalno. Probao sam i sa default verzijom igre i sa 1.2 i 1.2.1...

POZ:wave:

Ako si igru cr**kovao, moguce da je do toga...

Jesam... nije oridjinale 🙂

e to se i meni deshavalo... ali sad normalno radi, a nisam je ni reinstalirao...

PA morao sam u grafichke kartice jer ovde ljudi najvishe znaju o Crysisu zbog benchova... 🙂

e to se i meni deshavalo... ali sad normalno radi, a nisam je ni reinstalirao...

PA morao sam u grafichke kartice jer ovde ljudi najvishe znaju o Crysisu zbog benchova... 🙂

Pa sta si radio pa da ti proradi?

Igra je imala koliko se secam problem sa crnim ekranom u DX10-64 bita, posle patcha je radila kod mene. Probati mozda stariji patch.

Pozz 🙂

Poslednja izmena:
Kog tacno patch-a? 1.2 ili 1.2.1?

ja sam instalirao 1.2

U read me-ju od patcha je pisalo Dx10 fixed problems when starting Crysis, davno je bilo al mislim da nije 1.2, nego 1.1, tek posto je izasao tad sam probao i posle toga nisam jer moj 8600GT slabo fercera u DX10

u serch box-u kucaj dxdiag i dobices info o direct x-u,ja licno igram tu igru na very high sa 32bit. vistom(bez sp) isto krekovanu i to bez ikakvog patcha

Nazad
Vrh Dno