Šta je novo?

Crysis nece da radi na visti 64 bit?

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Imam problem sa igricom crysis,nece da radi na visti 64-bitnoj pa me interesuje da li neko zna u cemu je problem.Sve le lepo instalirano.Vista je sa service packom jedan.Da li ova igrica radi na ovoj visti ili ne?Da li mi treba mozda neki patch da bi igrica radila?
Kad startujem igrici ekran pocrni kao kad krene da je ucita i onda mi izbaci informaciju da mora da zatvori aplikaciju.
Svaka preporuka dobrodosla.
Pozdrav.

Ovde je bilo nesto o tome, http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=174450

Inace kod mene na Visti 64 radi najnormalnije.
Ako si igru cra*kovao mozda ti treba neka druga verzija leka...

Pa jesam je cra*kovao jer drugacije nisam mogao da je pokrenem.Stalno mi je trazio da ubacim corect cd rom.I onda kao da krene da je ucita ono crn ekran i izbaci da mu je zao i da program mora da se zatvori.
Ne znam sta je problem.Probacu da skinem neki patch za nju.

Ja imam isti problem i dan danas... Probao sam sa svim patch-evima/ crack-ovima i nista. :( Nekada izbaci da mora da se close, a nekada samo ostane crni ekran i moram da pozovem Task Manager i da uradim "end process" posto Crysis not responding. Tako da za sada samo pokrecem u 32bit-nom mode-u...

POZ:wave:

Meni je radila pod 64bit Vistom i u 32bit i u 64bit modu u zavisnosti od exe-a. Samo ti treba dobar lek za oba.

Hmm, i kod mene je radila u oba moda, i u 32 i u 64. Potrazi bolji lek, neznam sta bi moglo da bude osim toga.

Pa moze li neko da baci link za taj lek na PM?

POZ:wave:

I meni bi trebao taj lek pa ako neko ima jel moze da ga posalje na pm.
Hvala unapred.

Sredjeno kuzma mi je poslao dobar lek.:dPre toga sam skinuo patch verziju 1.2 i onda kuzmin lek i proradilo je.

Nazad
Vrh Dno