Šta je novo?

Crysis na windows 7???

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
jel zna neko kako da instaliram ovo na w7 64bit? probao sam i crysis i crysis warhead...

obican prijavljuje nesto tipa :"couldnt launch cd key tool"...

Svaka tebi cast, bas si avanturista.
Podloga je neka teska beta,
driveri, pitaj boga kako rade,
sama igra je mnogo zahtevna....
a tibas navalio.

Kod mene na 64-bit 7-ci, Crysis radi normalno. U shortcut-u mi je ukljucen: Run as administrator (samo to).
Proveri da li si instalirao:
- Novembarski paket DirectX-a (directx_nov2008_redist.exe)
- drajvere bar 181.22 ili najnovije 182.08 (ja trenutno isprobavam ove zadnje bas za 7-cu: 181.71)
- cd key ... bla, bla, truć ... da ti nemaš onaj drugi problem tj. da nije kriva 7-ca već ono bez čega igra neće da radi 😛

Poslednja izmena:
Kod mene na 64-bit 7-ci, Crysis radi normalno. U shortcut-u mi je ukljucen: Run as administrator (samo to).
Proveri da li si instalirao:
- Novembarski paket DirectX-a (directx_nov2008_redist.exe)
- drajvere bar 181.22 ili najnovije 182.08 (ja trenutno isprobavam ove zadnje bas za 7-cu: 181.71)
- cd key ... bla, bla, truć ... da ti nemaš onaj drugi problem tj. da nije kriva 7-ca već ono bez čega igra neće da radi 😛

upravo skidam directX ... probacu samo run as administrator, drivere imam poslednje 9.2 😀
ovo trece ne verujem da je problem... posto i crysis i crysis warhead ne rade... (ortak je probao obe na XP-u)

Umesto paul.dll-a koristi ispravljen exe. Paul.dll je samo loader i zato verovatno i ne radi na sedmici.

Blah, probaj Compatibility Mod sa Admin pravima! Trebalo bi da ti proradi! Ja sam tako resio 99% applikacija koje nisu htele da se "instaliraju"

Blah, probaj Compatibility Mod sa Admin pravima! Trebalo bi da ti proradi! Ja sam tako resio 99% applikacija koje nisu htele da se "instaliraju"

tamo u folderu ima setup i crysis ikonice kad kliknem na setup izbaci "this program is not compatible blah blah check what version you have blah blah" a kad kliknem na crysis pocne instalacija i izbaci CD key tool cannot be launched blah blah...
u set up sam probao comp mode,run as admin
crysis mi dozvoljava samo comp mode...
😡😡😡

posle puno DING DING DING zvukova i raznih egzibicija uspeo sam da instaliram warhead... e sad kad pokrenem igru prijavi "intellaptopgaming.dll is either not designed to work on windows or its damaged blah blah blah" 🙁

Ćuti - dobro je, već sam počeo da sumnjam da nešto ozbiljno ne valja kod Win.7-ce 😛

Nađi lepo "kršten" Crysis i nema da bereš brigu, radi ki podmazano na 7-ci.

Meni sve igre koje sam probao rade bez ikakvih problema na win 7, nikakve drivere nisam instalirao (win je sam skinuo sta mu treba preko win update-a) i radi manje vise kao na xp-u i na visti

Ovaj win 7 je isti k kao vista, nikakve razlike u radu nema u odnosu na vistu, isti k drugo pakovanje

Meni sve igre koje sam probao rade bez ikakvih problema na win 7, nikakve drivere nisam instalirao (win je sam skinuo sta mu treba preko win update-a) i radi manje vise kao na xp-u i na visti

Ovaj win 7 je isti k kao vista, nikakve razlike u radu nema u odnosu na vistu, isti k drugo pakovanje

Hteo si reci go..no go..no:banana:

Nazad
Vrh Dno