Šta je novo?

CryptLoad

kuzma_x

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
380
Uspeo sam da pokrenem program i lepo radi. Radi i rekonekciju za promenu IP adrese, ali jos neznam kako da radi automatsko upisivanje simbola kada se pojavi ona slika za rapidshare (captcha). Nasao sam na ovom sajtu http://captcha-liveshow.ath.cx/ nesto ali neznam kako da upotrebim ove captche i neki program ima da se skine ali ja se bas ne razumem najbolje.

Ako neko moze da mi malo objasni , bio bih zahvalan. Nadam se da ovo ne spada pod pirateriju, jer su objasnjavani i torrenti, a i torrenti i cryptload mogu ad se koriste legalno...valjda.

Hvala!

Poslednja izmena:
Pa odakle ti to da je torent ilegalan ?
pa mogu preko nejga da skidam drugove slike iz sela ....

potrazi na youtubu cryptlord ima veoma lepa video objasnjena

Ne naravno da torrent nije ilegalan, samo stavri koje se skidaju mogu da budu, e sad mislim i da cryplord nije ilegalan.

Pogledacu you tube, ali vise bih voleo ako bi neko mogao iz svog iskustva da mi pojasni kako da nateram cryptload da sam upisuje one sifre na rapidu.

Mislim zadovoljan sam ja programom i bez automatskog upisivanja sifara, sam rekonektuje, pokrece download sam , ja samo da upisem sifru. Nije lose :) Uplatio bi ja za rapid, nisu pare problem, al ovako je zanimljivije ( a i nemam sta toliko da skidam :p ).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno