Šta je novo?

CryptLoad i megaupload

KuZman2_F89

Slavan
Učlanjen(a)
14.03.2009
Poena
304
Skidam preko CryptLoad-a linkove sa megaupload-a i zaista sam prezadovoljan. Samo me zanima na koji necun se u CL implementira opcija da ne moram posle svakog file-a da rucno ukucavam onaj kod od 4 simbola? Hvala umapred na pomoci/ :)

Znam da nije odgovor na pitanje, ali da li si probao RapGet da koristiš za Megaupload? Nisam skidao sa MU-a nekih mesec dana, ali tada je sve radilo super bez captcha kodova.

Poz

I ja sam sad primetio da mi ne dešifruje kodove kako treba. :trust:

Ranije makar proba da ga nabode, sad stoji prazno polje i čeka da ga ukucam.

EDIT: Sad mi reče ortak da njemu sve normalno radi. Uporedismo podešavanja u Captcha, sve nam je isto. Kad sam ga pitao za verziju CryptLoad-a, rekao mi je da koristi 1.1.5 dok je meni update-ovan na 1.1.6.

Poslednja izmena:
ljudi meni ni jedan od navedenih nece da skida sa megaupload, kako podesavata ili koji plugin koristite, ako mozete i link mi posaljite ili postavite ovde

@Zoni
Ako ti nije problem da uploaduješ negde tu tvoju verziju koja radi sa MU.

@ripko
Trenutno koristim za MU program (E)lephant, probao sam Cryptload i USD, ali ne vredi.

Samo da kažem da ni 1.1.5 verzija ne radi kod mene kako treba. Ovog puta napiše jedno "random" slovo tipa Y, a kod je (lupam) W5R4... Doduše, pri pokretanju CryptLoad-a je ponovo update-ovao neka čuda među kojima je bilo i nešto vezano za megaupload... Nadam se da će biti rešeno u budućim verzijama programa. Do tad ću probati ovaj (E)lephant (tnx 2 Arsenal). ;)

Zoni hvala za ovaj USD, evo sad upravo skida sa MU.

Skinuo instalirao ali neradi, nezna sam da iscita captcha kod...

probaj jdownloader,ne samo da skida sa megauploada ,nego se i ne ceka izmedju fajlova,ko da imas premium,jedan za drugim puna brzina,ja ne da sam zadovoljan,nego sam prezadovoljan,sto se tice rapida tu je cekanje po 15 minuta,ali zavisi od modema ili rutera koji imas,mozes da ubacis skriptu u njega pa da cekanje na rapidu svedes na 1/2 minuta izmedju fajlova,sam raspakuje fajlove,ako ima pass ubacis ga i to prepozna i raspakuje,i nista se ne podesava,sve radi sam,probaj ne kosta nista(ubaci najnoviju javu6/13 bez nje ne radi).

@ ripko: Nisi ga dobro podesio. Šta ćeš, dešava se to...

@ Sine Nebojsa: Nema čekanja između dva downloada sa MU, čak i kad skidaš direktno iz browsera ;)

Jel neko moze da mi objasni na koji nacin netload linkove mogu da ubacim u cryptload?

Sta je tu tesko? Samo kopiras linkove i on ce sam da ih ubaci preko clipboard-a.

^Aha, u stvari, problem nije bio u ubacivanju linkova u CL vec u tome sto su neki linkovi bili mrtvi. Sad sam uspeo da proverim.
Hvala u svakom slucaju.

@ripko
skini onaj USD iz zonijevog posta, kao i Megaupload2009.05.19.rar iz Wiz-ovog posta.
Raspakuj megaupload.rar u USD, otvori USDownloader.ini fajl i nađi tekst

[Plugin_Megaupload.com]
RecogniseCMD=

i umesto njega stavi:

[Plugin_Megaupload.com]
RecogniseCMD=Symseek_MU.bat

i snimi, pa pokreni USD.

Trebalo bi da radi, bar meni je tako.

Nazad
Vrh Dno