Šta je novo?

CryEngine2 video

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da da, a koja ce to masina poterati 🙂
inace na onom manjem filmu sve izgleda kao u akvarel tehnici, ne skidajte ni pod razno!
mada se sustina vidi, da je do yaya jeste 🙂

dzabe skidate, kraca je dovoljna 😉

Hehe, ovo je odlicno, grafika je :zgran:

Sad svi trk po jedan 7800 GTX 🙂
Zaista izgleda odlichno.

Ne mora da znaci da ce trebati jedan 7800GTX za ovo. I sada 6600gt, 6800gt, ultre, daju ionako vise nego dovoljno frejmova u svim igrama, naravno u normalnim (800x600, i donekle 1024x768) rezolucijama. Tako da kada dodje neka ovakva igra lepo ce da uposli snagu ovih kartica!

......Nadam se.....

6600gt sada daje visak... poznavajuci iskustvo sa prvom farcry igrom ovde ce recimo min biti 6800gt da bi se ugodno igralo (bez sve na max naravno)

ToxiC je napisao(la):
inace na onom manjem filmu sve izgleda kao u akvarel tehnici, ne skidajte ni pod razno!
Imam originalnu verziju,a ova skraćenu nisam skidao,tako da nemam pojma kako izgleda.

@craba
Eto ja sa "6800gt" sve igram na 1280x1024.

Poslednja izmena:
Majko mila 🙂 ono je stvarno jezivo dobro!

Problem je u tome shto ce igrice veoma brzo preci taj prag igrivosti/neigrivosti. Najvishe me nervira kada vidim da mi ne radi neki efekat u igri: bolje je da mi se igra vuche, al' da ima sve efekte koje treba da ima.

Hm, steta sto ovaj video nije originalni video nego je neko snimao kamerom ekran sa prezentacijom. Tako se mnogo sto sta i ne vidi, pogotovo shader-i i svetla/senke. Uglavnom ono sto se da naslutiti je da ce ovo mnogo dobro da bude, ali se bojim da cemo sacekati jos 2 generacije video kartica koje ce moci to da poteraju na "full"...

Dok ne izadju igre na ovom enginu bice aktuelan neki NV8800 ili 9900 sa 105 cevki giga rama ...

ovo je video sa demonstracije DirectX 10-ke! Microsoft je objavio da je ovo prva DirectX 10 3D masina! Igrica ce se pojaviti uporedo sa Vistom!!!

Sve ovo moze ladno na mnogo slabijim kartama (u odnosu na one koje pominjete), jer stvar je u optimizaciji...
Ali i :-devil-: industrija :-devil-: mora od necega da zivi.

Pogledajte samo Halo 2 na konzoli sa PIII 700Mhz i GF3 kartom.

Poslednja izmena:
pa naravno da moze na slabijoj da radi.. kao i hl2 na gf4mx ali bez 90 posto efekata novije generacije

Nedjo je napisao(la):
ovo je video sa demonstracije DirectX 10-ke! Microsoft je objavio da je ovo prva DirectX 10 3D masina! Igrica ce se pojaviti uporedo sa Vistom!!!

Jel ce moci 7800GTX da radi pod dx10?
U trenutku sam se uplasio. 😀

POZ :wave:

Poslednja izmena:
Mene interesuje hoce li izbacivati karte iz n70 serije sa hardwerskom podrskom za dx10 ili ce tek od sledece generacije...
i jos nesto zar nije WGF a ne DirectX 10 ?!?

7800GTX je DX 9.0c kartica (sa mozda josh nekim extenzijama), tako da ce tek neka sledeca generacija kartica biti DX 10 kompatibilna...

E onda mi je ova invensticija bila koliko toliko nepotrebna. 🙁

Eh to je kao super grafika

Bolje pogledajte ovo:

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1743 (TGS 2005 Trailer)

Ono sto je najvaznije je to sto je licno Hideo Kojima demonstrirao prisutnima da je sve u REAL-TIME-u(znaci vrteo malo kameru u sred akcije i tako to)!!!!!Detalje i impresije o ovom mozete da pogledate na GameSpot-u na gornjem linku samo skinite trailer...Morate to da vidite ako se imalo lozite na grafiku :banana:

Kako moze da se skine, a ne da se striming-uje direktno sa sajta?

Poslednja izmena:
Jao bre ovo je ono sto sam dugo ocekivao...covjece ovo izgleda PREVISE DOBRO!!!🙂
Poz...

Nema veze sto je DX10, sve je to SM3.0. Pa sta mislite na kojoj grafickoj je ovo vrteno? 😀
Uglavnom volumetric clouds !!! YEAH. KillZone? 🙂
Izgleda mnogo dobro i stvarno su neke stvari ispolirane do maksimuma. Jedva cekam da stigne.

Jeste li provalili fiziku kad onaj baya okrzne list? Fantasticno! Novi nivo realizma!

sta je cave, sad se svi odjednom lozite na grafiku, a kad ja pricam o tome, onda prozivate...

pa svi se loze na grafiku dok ne skpairaju da je gameplay isti kao u poslednjih x godina i onda se smore brzo

Poslednja izmena:
Sto bi se smorili. FPS i dojajna grafika roolez 🙂
Meni recimo igra mora dobro da izgleda da bi mi se svidela

Neke od igara sa najboljom grafikom po pravilu su bile najgore igre svog vremena, tako da to sto nesto ima dobru grafiku nista ne govori o tome kakva je neka igra zaista...

G!!! je napisao(la):
pa svi se loze na grafiku dok ne skpairaju da je gameplay isti kao u poslednjih x godina i onda se smore brzo

Hm, gameplay isti pa se smore? A kome se to ne svidja Far Cry? 🙂
(drivera ne racunam, on je woona :d )

U Far Cry-u nista nije revolucionarno, ali su mnogi elementi uzdignuti i pomaknuti za jos poneki korak. Sigurno nista revolucionarno nece biti ni sada ali ce se sve pomaci za jos poneki korak. Slicna situacija i sa Fear-om.

Ovde se spominje sm4.0

The engine, which runs on DirectX 10 and Shader Model 4.0, sports some amazing features. Of particular note are the volumetric clouds, the soft shadowing, the interactive and fully destructible environments and the soft particle effects.

Apparently, it's up and running using current hardware - and it looked fairly smooth too. Expect 7800s and X1800s to run it, and everyone else to cry (no pun intended).

The file is just over 4mb, and is well worth the download, even if it is fairly low-res

Nazad
Vrh Dno