Šta je novo?

crveni se crveni :(((

Crnogorac081

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2004
Poena
319
imam asus 7600GS i sve mi radi ok, desktop slike i to je ok, medjutim kad upalim film slika mi ide na crveno.. kako da rijesim ovo ??? kad upalim power dvd i nekako rijesim problem jer sam naso neka podesavanja za boje al za winamp i tako te ostale programe ne mogu da prvalim... do chega je to zna li ko ??

probaj da reinstaliras kodeke. Nadji na netu K-Lite mega codec pack.

pogledaj podeshavanja za drajvere...postoje podeshavanja boje/osvetljenja za video mode i desktop mode...mozda su ti za video mode boje poremecene :)

evo skinuo sam novi kodek ali nista.. a gdje se to podesavaza video mode i desktop mode ?pokusavao sam sam da nadjem al nisam uspio?

imam asus 7600GS i sve mi radi ok, desktop slike i to je ok, medjutim kad upalim film slika mi ide na crveno.. kako da rijesim ovo ??? kad upalim power dvd i nekako rijesim problem jer sam naso neka podesavanja za boje al za winamp i tako te ostale programe ne mogu da prvalim... do chega je to zna li ko ??

Meni se to isto desilo na GAINWARD 7600gt, samo sam instalirao opet drajvere i problem je nestao!!!

evo reinstalirao sam driver i sad radi ok. A zna li ko u koji cinc da ubodem tv out, jer kod mojih drugova na izlazu je samo jedan cinc a meni su 3 ????? imam zeleni - Y out, plavi - Pb out i crveni Pr out... a za sta je koji nemam pojima...trazio sam po diskovima i knjizicama koji su mi dosli uz graficku ali nista nisam mogo nac...

Plavi PB out je ujedno i kompozitni.

Vrh Dno