Šta je novo?

Crucial BallistiX DDR2 667MHz-a overklokovana na 1110MHz-a...

@garson izvini,ali nisam upucen u pojam "degardirati" ako bi mogao malo preciznije pojasniti bio bih ti zahvalan.
@ mitar miric :) izmenjao slotove,iskljucio iz struje,ocistio cmos...nece ni jedan testic u prime95 da prodje :S:S a za nb sam te pitao kolko je safty dizati vise od 1.175+0.150?

@garson izvini,ali nisam upucen u pojam "degardirati" ako bi mogao malo preciznije pojasniti bio bih ti zahvalan

.. evo ja cu . Znaci izbaciti iz garde ili skinuti gard. Ovo drugo znacenje je poznato u boxu i karateu i tako to...

Poslednja izmena:
@garson izvini,ali nisam upucen u pojam "degardirati" ako bi mogao malo preciznije pojasniti bio bih ti zahvalan.
@ mitar miric :) izmenjao slotove,iskljucio iz struje,ocistio cmos...nece ni jedan testic u prime95 da prodje :S:S a za nb sam te pitao kolko je safty dizati vise od 1.175+0.150?
Napisao sam degradirati a ne degardirati.;)
Radi se o tome ako preteras sa naponom u nekim slucajevima memorija ce traziti veci napon da bi radila na podesavanjima na kojima je ranije radila sa manjim naponom.

Poslednja izmena:

Zaista ne znam tacno koliki je max safe napon, koliko se secam postojala
su dva napona koji se slicno zovu a zajednicko im je nb ...
Potrazi malo ovde po forumu, ja sam napisao ono cega se secam (a secanje je
kao u magli)
Poz

Nazad
Vrh Dno