Šta je novo?

Crte,crtice..

Doll Parts

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2006
Poena
320
Imam jednu mx440 karticu koja je izgubila kontrolu...Radi ok 30-ak sekundi nakon paljenja,a onda na ekranu počnu da se javljaju vertikalne crte raznih debljina koje šetaju levo-desno i šire se,skupljaju... Mislite li da je ovo popravljiva greška ili samo za kantu? Inače karta ima kuler..

Pa za pocetak probaj sa drugim driverima... znaci uninstall starih, pa nove.... A onda nakon toga sledi ubacivanje druge graficke da vidis hoce li se opet desavati.... I naravno ako imas Samsung 793DF moguce je da je zbog njega, posto se na tom monitoru (skoro svaki prodati primerak) pojavljuju braon linije (ako je to to).... I tako...

Da ti nisi mozda igrao se sa monitorom i onda zveknuo neku rezoluciju ili neku frekvenciju osvezavanja koju on ne moze da podrzi??? AKo si tako uradio udji lepo u SafeMod i promeni rezoluciju, restartuj komp i to bi trebalo da proradi !!!

swordfin je napisao(la):
I naravno ako imas Samsung 793DF moguce je da je zbog njega, posto se na tom monitoru (skoro svaki prodati primerak) pojavljuju braon linije (ako je to to).... I tako...
Ovo potpisujem.

Verujem da je do monitora iz ove price, ali kada budes dao pribliznije informacije, razgovaracemo.

To sa monitorom je stvar loseg kvaliteta izrade, posle odredjenog vremena se pojavljuju hladni lemovi na ploci. Ako ti onako dodju s'vremena na vreme, probaj da klepis monitor u gornji desni cosak sa strane, ume da pomogne.
Ne zezam se. Ako posle udarca nestanu linije, nemoj ni u ludilu da ga nosis kod servisera racunara, vec pravac u neki tv servis. Jer ovi iz racunarskih nece nista uraditi, to je posao za tv servisera.
A sve to pod uslovom, da monitor nije u garanciji.

[off]Mada ovaj koji smo mi imali je bio pod garancijom, nosen je na reklamaciju, kao dobili smo "nov" koji je to isto radio prvi dan kada smo ga doneli sa reklamacije /lazovcine-Xeon Computers-Kikinda-lazovcine/.
Mislim stvarno, drzali ga dve nedelje i vratili ga.
A i znam ko radi tamo u servisu i verujem da nisu uzimali lemilicu u ruke.[/off]

Ne,ne i ne. Nemam pomenuti monitor (nego LG 1730B ,) ) a kartica mi to radi na svakoj ploči,u svakoj mašini,tako da je problem samo u njoj...

verovatno ti je crkla memorija na kartici, sta ces, kupi novu kartu
,)

Ciljam na memoriju na kartici, eventualno chip. Popravljivo je samo je pitanje koliko je isplativo.

Doll Parts je napisao(la):
Ne,ne i ne. Nemam pomenuti monitor (nego LG 1730B ,) ) a kartica mi to radi na svakoj ploči,u svakoj mašini,tako da je problem samo u njoj...
Pa da si to rekao u prvom postu, ja ne bih toliko smarao.
😛

Nazad
Vrh Dno