Šta je novo?

CRT televizor 21" ili manji

Masinist

Slavan
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
345
Znaci obisao sam neke radnje po gradu i nasao sam na sledece marke:

BESIVEL
CROWN
QVART
GORENJE
VIVAX
BEKO
FOX
NEO
QVADRO
WEG

Mislim da mi je pametnije da uzmem Samsung UltraSlim al on je najeftiniji 13500 a budzet je manji.
Da li neka od ovih marki odskace KVALITETOM ili nekvalitetom od drugih nabrojanih ?
Skoro da nisam ni cuo da postoje ove firme dok nisam potrazio CRT TV 54cm ili manji
Svaka preporuka je dobrodosla !
Hvala !

Sve isti sh*t!

Bolje shtekaj lovu i uzmi nesto krshteno.

A i to 'krsteno' kad nadje i izgugla, dobice linkove na ruskom, ceskom ...

Ako vec moras da biras, zagledaj ih negde gde ih je vise na gomili, zazmuri, zabodi prstom i to ti je ... ionako se sve to pravi slicno

Ili gledaj ako je nesto bas najjeftinije, video sam na nekom letku za 4 ili 5 hiljada ..

vidi ko daje najvise garancije...
ja inace takodje mislim da bacas pare, ali ako si vec odlucio...
crown je nekad bio nekakva marka kao... secam se nekih linija, pojacala itd... gorenje je... pa gorenje |) imao sam ves masinu koja je imala 12 meseci garancije a crkla skroz posle 13...
uglavnom ne ocekuj ni jedan da ce ti raditi npr 5 godina il dati neku bas ekstra sliku...

To ne uzimam sebi vec gledam za nekog drugog kome je kes manji od tih 13500, verovatno do 10000 pa reko da vas pitam da covek ne baca pare ...

To za garanciju je dobra fora jer sam cuo (procitao na ovom forumu) da BEKO daje garanciju 3 godine.
Pogledacu naravno uzivo jedne pored drugih pa odluciti za najbolji odnos cene i garancije i NEkvaliteta prikaza slike !
Pozz

Poslednja izmena:
vidi ko daje najvise garancije...
ja inace takodje mislim da bacas pare, ali ako si vec odlucio...
crown je nekad bio nekakva marka kao... secam se nekih linija, pojacala itd... gorenje je... pa gorenje |) imao sam ves masinu koja je imala 12 meseci garancije a crkla skroz posle 13...
uglavnom ne ocekuj ni jedan da ce ti raditi npr 5 godina il dati neku bas ekstra sliku...

i ja sam imao Gorenje ves masinu koja NIJE crkla ni posle 15 !!!!!:zgran: godina ... tako da porediti ovu "brendiranju" boraniju:S: od televizora i neki "krshten" TV nema smisla.
E sad, ako je kesh ogranichavajuci faktor onda ti je svejedno na sta ces baciti pare.

i ja sam imao Gorenje ves masinu koja NIJE crkla ni posle 15 !!!!!:zgran: godina ... tako da porediti ovu "brendiranju" boraniju:S: od televizora i neki "krshten" TV nema smisla.
E sad, ako je kesh ogranichavajuci faktor onda ti je svejedno na sta ces baciti pare.

S malim dodatkom da su se "kršteni" crt tv prestali proizvoditi još pre 5 godina. Tako da sad imate samo da birate izmežu žute, zelene i šarene boranije, :d
A i ne znam šta biste hteli da dobijete za te pare? Pa znate li pošto su ranije bili crt? E pa zato su i trajali toliko...

Tako je.

Ja sam pazario polovni Grundig 66cm na mali oglas. TV ima opasno dobru sliku. Ranije je na njegovom mestu bio Sony Trinitron 54cm kome je riknuo TV tuner a i dalje mu radi kompozitni ulaz...
Bas zbog sve te boranije sam i kupio neki polovnjak star nekoliko godina jer su se nekad mnogo kvalitetnije pravili nego sada...

Poslednja izmena:
bezi od polovnjaka glavom bez obzira.
krsh.

Veca je verovatnoca da sahrani 100 ojra bez potrebe (iz licnog iskustva)

Nazad
Vrh Dno