Šta je novo?

CRT monitor nov

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Da li postoji mogucnost da se kupi nov crt monitor, ali koji je nekad prodavan, konkretno me zanima lg 795ft e sad polovni mogu da se nadju ali mene zanima da li negde moze da se naruci nov sa nekog tamo lagera u kini ili odakle vec. Jer ne verujem da su prodali bas sve monitore iz te serije.

Nemoj puno da se nadas

Da li postoji mogucnost da se kupi nov crt monitor, ali koji je nekad prodavan, konkretno me zanima lg 795ft e sad polovni mogu da se nadju ali mene zanima da li negde moze da se naruci nov sa nekog tamo lagera u kini ili odakle vec. Jer ne verujem da su prodali bas sve monitore iz te serije.

Necu te pitati sto ti to treba ;)

Rekao bih da je malo verovatno, ali posto u aktuelnom cenovniku poznate firme pise da je moguce kupiti nove Socket A ploce, ne bi me zacudilo da nadjes to sokocalo. Treba samo da pozoves sve PC radnje u zemlji :D

Zadnje sto sam video u radnji pre par nedelja je ADI CRT.

Prilozi

• Socket A @ IMTEL.jpg
    Socket A @ IMTEL.jpg
    38.5 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
Ne verujem da neka firma ima to na lageru jer je to monitor koji se prodavao 2000-2001 godine, mene zanima da li bi neka postojeca firma mogla da nabavi monitor direktno od lg-ovog nekog tamo lagera

I da ima neko ko moze kostalo bi previse
Ne verujem da ti je toliko neophodan bas taj model

99.999% LG to nema na lageru, jer se nikom ne isplati da to cuva... Jedino ako se neko negde zahebao prilikom skladistenja, pa se sad pojavi, kao i ove Socket A ploce.

http://www.tristatecamera.com/lookat.php?refid=279&sku=LG795FTP

Ovo je jedino sto sam nasao, mada ne verujem da je aktuelan cenovnik u pitanju, a i nije FT, vec FT Plus. Da ne pominjemo da bi te sa postarinom i carinom vise kostao nego neki 24" LCD.

E sad cu da te pitam :D - sta ce ti bas taj novi CRT monitor?

Edit:

LOL
Ako uzmes nov LG monitor, dobices kao poklon 24 flasice soka :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno