Šta je novo?

CrossfireX na LC power LC6600gp2 V2.3

ziipy

Cenjen
Učlanjen(a)
21.07.2009
Poena
159
Da li bi mogo da stavim dve 4870ice na ovo napajanje,sistem vam je sa leve strane,znaci nista posebno,jedan obican hard,optika,cpu i ploca pored kartica... Citao sam review na guru3d i sistem u full loadu je bio oko 480w sa crossfire,ali imali su jaci hard,intel procesor e8500 koji je veci potrosac ja mislim od 810(95w)... na +12v grane imam dovoljno ampera za crossfire,po guru3d treba mi oko 37-38ampera,ja imam 36,sta mislite....? http://www.lc-power.de/index.php?id=45&L=1 (napajanje) :S:

Ja se ne bih ni u ludilu igrao sa dvema karticama na tom napajanju!

SSD / disk od 2TB / neki kvalitetni zvučnici...

hmm,zvucnici su jedno vreme bili vredni razmisljanja ali se ispostavio problem sa komsijama,tako da je to out... a hard da vam kazem iskreno mi i ne treba... sasvim mi je dovoljan ovaj,jedino mi treba brzi samo. 2T mi nece trebati ni za 5 godina... :D

imam najsporiju internet konekciju tako da ne mogu bas toliko da ga napunim...

Poslednja izmena:
Prodaj tu kartu i uzmi neku novije generacije ako te to bas zanima.

I za ostatak uzmi neki f3 500gb recimo, brzine radi... i finu tastaturu ako vec hoces sve to da potrosis. Mozda drugo, novo, bolje napajanje... :) Uvek ima nesto, rupa bez dna.

Ako to napajanje moze da izvuce 36A to znaci da gura 432W na 12V grani. A ne verujem ni da toliko moze da izvuce. To je malo za Xfire, premalo!!! Mislim da bi prslo pri prvom vecem opterecenju. Znaci ne pokusavaj nikako!
Druga stvar, 4870 ti je vise nego dovoljna za 19". 2x4870 u 1440x900 je apsolutni overkill.
Ako te bas pare zuljaju probaj kupiti veci hard, veci monitor i na kraju ostatak za grafiku.
Posto ti je hard najmanje bitan zakljucak je jednostavan: spici pare na qrve :d

A i u mnanjim rezolucijama slabo skaliraju karte u CF ne opravdavaju razliku u ceni, imaju smisla tek na 1680x1050 pa na vise....

A da ti lepo prodas to napajanje i graficku i dodas tih 150e...pa lepo kupis Chif cft 650w i polovnu 5850 za oko 200e (a bilo ih na forumu)........kad te vec svrbe tih 150e:D :wave::wave::wave:

Ja se ne bi stim igrao. Kao sto neko vec rece minimum chif cft 600 ili OCZ ModXStream Pro 600W.
Posto te "zvucnjaci" ne zanimaju ja bi uzeo novi monitor ili neku bolesno udobnu fotelju ako je vec nemas. Udobnost pre svega. Znaci oci, usi i zadnjici da bude lepo a za ostalo cemo lako ;)

Fotelju imam,upravo sedim u njoj... a kako stvari stoje najverovatnije uzimam 23" monitor posto crossfirex otpada... i za ostatak para uzecu neki 320gb hard,cisto estetike radi... :D

Eto, teka kada predjes na monitor sa visom rezolucijom isplati se ulagati u Crossfire, i to ako nisi zadovoljan kako rade igre sa sadasnjom karticom. ;)

Ako to napajanje moze da izvuce 36A to znaci da gura 432W na 12V grani. A ne verujem ni da toliko moze da izvuce. To je malo za Xfire, premalo!!! Mislim da bi prslo pri prvom vecem opterecenju. Znaci ne pokusavaj nikako!
Druga stvar, 4870 ti je vise nego dovoljna za 19". 2x4870 u 1440x900 je apsolutni overkill.
Ako te bas pare zuljaju probaj kupiti veci hard, veci monitor i na kraju ostatak za grafiku.
Posto ti je hard najmanje bitan zakljucak je jednostavan: spici pare na qrve :d
greska, prslo bi cim bi pritisnuo dugme za paljenje:):D

Nazad
Vrh Dno