Šta je novo?

Crossfire on Nvidia SLI ???

zava1974

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
680
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dakle pitanje za poznavaoce materije......može li da radi Crossfire sa dve Gigabyte X1600 pro na ploči ASUS A8N32-SLI Deluxe.
U petak mi stiže ploča a kartice sam već kupio??????????
Zna li nekooo....:(((

Zavo to nece moci!!
Tebi treba CrossFire ploca!!
Bolje otkazi plocu i uzmi CrossFire plocu.

Auuuu.....***.......ploča već stigla u firmu.......pa šta sad???
Pa da prodam ove dve kartice i uzmem ovo što mi reče....Saphire........???

prodaj jednu, ostatak para stavi u dzep i cuvaj za neku ozbiljniju karticu. Mislim da je skorz neisplativo uzimati sli sistem, posebno ako je verovati tvom potpisu, imas tft nativnu 1280 rezoluciju, pa ti sli i njegove prednosti pod aa i filteringu u visokim rezolucijama i nisu od znacaja

Ehh....a tako sam se radovao....LM,monitor ViewSonic vx2025wm stiže u aprilu.....pa do tada ću verovatno moći da kupim nešto kako treba od grafike....Hvala vam na brzim odgovorima....videću šta ću sad sa ove dve kartice.....

zava1974 je napisao(la):
Auuuu.....***.......ploča već stigla u firmu.......pa šta sad???
Pa da prodam ove dve kartice i uzmem ovo što mi reče....Saphire........???

Pa, ako je SLI ploca onda nikako nemoj ponovo Sapphire, jer SApphire pravi samo ATI graficke kartice... :)

Najbolje da kupis 2x 6600GT. To je u tom rangu performansi tj. nesto brze, a pri tome ce raditi na SLI ploci. To pod uslovom da je SLI bas bitan. Ne znam tacne cene, ali mislim da po ceni 2x 6600GT moze da se kupi neka jaca graficka kartica koja ce po performansama biti u randu 2x 6600GT @ SLI ili ga cak nadmasiti...

zava1974 je napisao(la):
Ehh....a tako sam se radovao....LM,monitor ViewSonic vx2025wm stiže u aprilu.....pa do tada ću verovatno moći da kupim nešto kako treba od grafike....Hvala vam na brzim odgovorima....videću šta ću sad sa ove dve kartice.....

Mozda je najbolje, ako vec jos uvek nemas monitor koji zelis, da prodas jednu karticu, koristis ovu drugu i kada ti stigne monitor tada kupis dve nV kartice za SLI ili jednu jachu...

Vrh Dno