Ovo je raspravljano na forumu b92 i mislim da je slika sa plaže u okolini Budve. Nisam čuo da su u pitanju Rumuni. Voleo bih da jesu.legend je napisao(la):rumuni/crnogorci kakva je razlika![]()
![]()
![]()
legend je napisao(la):rumuni/crnogorci kakva je razlika![]()
![]()
![]()
legend je napisao(la):rumuni/crnogorci kakva je razlika![]()
![]()
![]()
Brdja je napisao(la):Yup, trebalo bi da su Rumuni. Po mojim informacijama, onaj „glavni“ baja bi trebalo da je neki njihov „kralj“, kojeg su ilegalnokrunisali u crkvi i digla se galama oko toga...
Kralj stočara.Dark Angel je napisao(la):...
Kralj cega ? ctp;
Koji, onaj nabildovani? :dBrdja je napisao(la):Yup, trebalo bi da su Rumuni. Po mojim informacijama, onaj „glavni“ baja bi trebalo da je neki njihov „kralj“, kojeg su ilegalnokrunisali u crkvi i digla se galama oko toga...
Dark Angel je napisao(la):...
Kralj cega ? ctp;
Ne znam na kog nabildovanog mislišRoy Jones Jr. je napisao(la):...Koji, onaj nabildovani? :d
I ja sam se baš zapitao šta će ovo u InternetuI kakve veze ovo ima sa Internetom? Po ovoj logici ovo si mogao komotno da otvoris i u sobi "Maticne ploce" ili "Domace trziste" :mrgreen:
Gleda mene narod, a mislim da sam dasa cije telo krasi zuto i od misica masa /Sunshine/Brdja je napisao(la):...Ne znam na kog nabildovanog mislišOnaj što je sam na onoj drugoj slici...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari