Šta je novo?

Crnogorci na letovanju :)

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Pogledajte obavezno........

Izvinjavam se na duplom upload-u............ :(

:eye: :eye: :eye:
Jesi li ih licno uhvatio!?

ovo su rumuni btw, a slika je smorila...

tacno u pitanju su Rumuni, a evo i glavnog baje u kadru

rumuni/crnogorci kakva je razlika :) :) :)

Kako ste provalili nacionalnost?

legend je napisao(la):
rumuni/crnogorci kakva je razlika :) :) :)
Ovo je raspravljano na forumu b92 i mislim da je slika sa plaže u okolini Budve. Nisam čuo da su u pitanju Rumuni. Voleo bih da jesu.

Je*o te, ladno bih se udavio da uđem u vodu sa ovolikom kajlom :d

Na mom sajtu. A tebi legend ću da objasnim razliku jednom kada se vidimo... :)

nemoj da se ljutis..........i ja sam monteniggers....... :)

Yup, trebalo bi da su Rumuni. Po mojim informacijama, onaj „glavni“ baja bi trebalo da je neki njihov „kralj“, kojeg su ilegalno ;) krunisali u crkvi i digla se galama oko toga...

AAAAAAAAAAAAAAA lele :) Ma to im je sidro :>>> Sto kaze IvoR, udavio bih se sa tolikim krstom :>

Brdja je napisao(la):
Yup, trebalo bi da su Rumuni. Po mojim informacijama, onaj „glavni“ baja bi trebalo da je neki njihov „kralj“, kojeg su ilegalno ;) krunisali u crkvi i digla se galama oko toga...

Kralj cega ? ctp;

Brdja je napisao(la):
Koji, onaj nabildovani? :d
I kakve veze ovo ima sa Internetom? Po ovoj logici ovo si mogao komotno da otvoris i u sobi "Maticne ploce" ili "Domace trziste" :mrgreen:

Ovaj glavni baja podseca na mog kuma!!! KUME JESI TO TI??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dark Angel je napisao(la):
...

Kralj cega ? ctp;

Čega pogodi ! :beat:
Da se ne zove Šćepan Mali ? :beat: :beat: :beat:

Roy Jones Jr. je napisao(la):
...Koji, onaj nabildovani? :d
Ne znam na kog nabildovanog misliš :) Onaj što je sam na onoj drugoj slici...

I kakve veze ovo ima sa Internetom? Po ovoj logici ovo si mogao komotno da otvoris i u sobi "Maticne ploce" ili "Domace trziste" :mrgreen:
I ja sam se baš zapitao šta će ovo u Internetu :) Nisam ja pokretao tred...

S'obzirom da sam ovo dobio preko neta, a same slike su "ludacke" postavio sam ih ovde.....mislim da nisam pogresio......ali morate li bas da vodite raspravu o tome?

pustite ljude da vide budaletine sa ksajlama i da se malo nasmeju.......

pozdrav.

Brdja je napisao(la):
...Ne znam na kog nabildovanog misliš :) Onaj što je sam na onoj drugoj slici...
Gleda mene narod, a mislim da sam dasa cije telo krasi zuto i od misica masa /Sunshine/
:mrgreen:
Dajte ljudi brisite ovoj thread, necu da mi se mesaju zemljaci sa ovim likovima

Nazad
Vrh Dno