Šta je novo?

crno-bela tema za n73

urkogood

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
301
zdravo drugari, kad vec ne mogu da pronadjem font bez licence,(besplatan), moze li mi neko preporuciti temu(dati precicu), u kojoj je pozadina crno-bela, pogotovo za sms poruke, TAK, da bar nekako olaksam kucanje sms poruke, u smislu vidljivosti. hvala.
kreza.gif

nazalost, drugari moji, sto se tice do sadasnjeg iskustva a i pisanja sms poruka na (nokiji73:smash: ), zaboravite, tu ne pomaze ni crno-bela tema, mrcina od fona dok otvara zahteve je spora do ja....itd.uf.:wave:

Drmni joj jedan format ako nisi odavno (ikad?) jer svi Symbian telefoni uspore posle nekog vremena,kao i kompovi,kad se nakupi smeca i repova od nekadasnjih aplikacija koje vise nisu aktivne ili fragmentacije diska ili... ako ne znas ni kod za to evo probaj ova dva (PRVO odradi bekap imenika i tako tih bitnih stvari koje su obicno na telefonskoj memoriji)...
Za format iz sistema ukucaj *#7370# i on ce te pitati da vrati fabricki sistem,potvrdi i sacekaj da odradi svoje i restartuje se,pitace te da podesis lokaciju,sat,datum i onda sledi instalacija aplikacija i ponovno ubacivanje imenika i opet si na konju sa dosta brzim telefonom (ja NE preporucujem bekap sistema,tako isto pokupis repove koji su visak zajedno sa podacima koji ti trebaju i dzabe radis format)!
Za format kad je telefon ugasen drzi ISTOVREMENO ova 4 tastera dok se ne rukuju rucice na ekranu: broj 3 , * , zelenu slusalicu ili crticu , on/off taster ,i ako si sve lepo odradio kad se rucice rukuju pitace te da podesis lokaciju,sat,datum i onda isto sledi instalacija potrebnih stvari!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
ne to, ne. I am afraid. pogtovo za ono drzi ISTOVREMENO ova 4 tastera dok se ne rukuju rucice I am afraid.

nazalost, drugari moji, sto se tice do sadasnjeg iskustva a i pisanja sms poruka na (nokiji73 ), zaboravite, tu ne pomaze ni crno-bela tema
Cek, ti si mislio da ce crno bela tema ubrzati pisanje poruka, ili...? :D

ne to, ne. I am afraid. pogtovo za ono drzi ISTOVREMENO ova 4 tastera dok se ne rukuju rucice I am afraid.
Nema sta da se plasis, napuni bateriju, gotovo je za minut.

Vrh Dno