Uzeo (i platio

) sam ga u NS. Kostao me je 270e....kao prijateljska cena....ali ko razmatra 10e gore dole dok se sedi u kafani i pije
Telefon je sa T mobile oznakom, imam orginal kutiju (punjac, disk i uputstvo vakuumirano u najlon

) na kojoj takodje pise T mobile. Prica je da je T mobile iskesirao rekalmu i da telefoni nisu kodirani/dekodirani, vec da je jednostavno placeno da telefoni imaju tu oznaku i ta dva menija i shortcut na T mobile. Rekose mi koji su jos modeli u tom fazonu. I Vodafon najavljuje nesto sl.
Prodavac mi je rekao: mozes da mu radis sta god hoces (prica je bila o software-u), brisi ga, menjaj ga, fleshuj ga...da ne psujem sada sta mi je jos rekao da mu radim

....ali mu ne mozes nista....toliko je dobar telefon. A i ako mu uradis nesto ja ti dam drugi....jer znam da mu ne mozes nista....
Mislim da je ovo definitivno najjaca garancija koju je neko u Srbiji dobio za telefon tako da...at the end of day - zadovoljan sam
Pomeranje dzojstika na gore otvara T mobile stranicu, isto kao i desni shortcut. Ono sto me nervira jeste sto je prekidanje veze na desnom tasteru, istko kao i taj wap shortcut, a s obzirom da nesto sporije reaguje na komande, ja kliknem 2x i on cim prekine vezu (razgovor) ide na WAP...
Ok, navicu se da pritisnem jednom i iskuliram tu sekundu dok se ne prekine veza, ali opet je glupo....
Interesantno da slanje maila preko T630 ide duplo sporije (mozda i vise nego duplo), nego istog takvog maila preko Clie povezanog na NET preko T630 (BT). Verovatno je do mail clienta....
Evo copy/paste iz drugog topica za bateriju:
Baterija mi je evo na 2 pixela ....sa punjaca sam ga skinuo juce oko 12h (26h), BT je radio jedno 2-3h, GPRS priblizno toliko....manje vise....poslao sam 40ak poruka i imao 10ak minuta razgovora....svidja mi se sto ima counter za SMS
Baterija je bez ikakvog koriscenja (mozda 2-3 SMS) izdrzala jos svega nekoliko sati.
Evo, ja sa T630 sam danas koristio BT 10-15 minuta, GPRS 20ak, imao sam 10ak poruka i 30+ minuta razgovora (ala ce da bude veselje kada mi stigne racun )...potrosena 1/3 baterije...za 16h....
BT i GPRS ga definitivno ubijaju....