Šta je novo?

Crni T630 (T mobile) - izmena Hot keya i jos ponesto

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Da li postoji mogucnost da se na T mobile T630 promeni desni hot key da radi nesto drugo, osim sto otvara tamo neku WAP stranicu? Isto pitnaje i za Download i T Zone dugme u meniju.

Kako se pokrece WAP browser, a da ne ides preko desnog HK ili preko T zone tastera iz menija?

P.S.
][V][ATRIX™, ipak sam se odlucio za "eleganiciju" ;) i uzeo crni primerak...

Poslednja izmena:
Taster sa desne strane telefona sam namestio da mi ide na stranicu koja meni odgovara tako da je taj "problem" resen....

Jos kako da sredim T zone i download linkove iz glavnog menija?

PJ je napisao(la):
Taster sa desne strane telefona sam namestio da mi ide na stranicu koja meni odgovara tako da je taj "problem" resen....

Jos kako da sredim T zone i download linkove iz glavnog menija?
Mislim da ce telefon morati da se napuni novim non-Tmobile softverom da bi sklonio sve te Tmobile "sitnice" :(

PJ je napisao(la):
...ipak sam se odlucio za "eleganiciju" ;) i uzeo crni primerak...

Gde si ga uzeo i koja je cifra u pitanju, ako nije tajna?

PJ je napisao(la):
P.S.
][V][ATRIX™, ipak sam se odlucio za "eleganiciju" ;) i uzeo crni primerak...

Heheh eto vidis :)
A nisam znao da se pojavio kod nas crni..

Sto se tice tvog pitanja, ako hoces na WAP, samo idi joystick-om na gore, otvorice ti Internet services, a ti odes onda na More pa odaberes adresu ;)
A hot key sa strane ne mozes da promenis, to je WAP shortcut (otvara homepage sto si i sam vec verovatno uocio...)
Osim ako nisu nesto promenili od T610..
A te T-Mobile ikone i sl. zezalice ne mozes da promenis, jedino da stavis novi firmware.

I mene zanima cena kao i BokiPK-a :type:

BokiPK je napisao(la):
koja je cifra u pitanju?

Ovde u NS kosta 300 evrica. A zanimljivo je da mozete da kupite samo taj ekskluzivni crni. Tek prosle nedelje sam u jednoj radnji video originalni beli (takodje 300e). Tako da je kod nas beli ekskluziva :D

Pozdrav!

Pa crni je za strano trziste, a posto se obicno uvoze ovi "skidani" sa stranih mreza, onda eto i odgovora zasto nam stizu crni. Dok ne pocne pravi uvoz.. onda ce biti i belih (ako su nam odredili tu boju..).

Crni je uradjen ekskluzivno za T-mobile mrezu. Verovatno je T-M narucio ogromnu kolicinu, pa su im ovi iz SE uradili specijalnu verziju. Kod nas stize ionako djubre skidano sa stranih mreza, a ne oni retail primerci, tako da je i logicno da ima vise tih crnig, skinutih sa T-M nego ovih regulranih, koje nije moguce dobiti u inostranstvu, a da niste potpisali ugovor sa T-mobile operatorom.

Uzeo (i platio :)) sam ga u NS. Kostao me je 270e....kao prijateljska cena....ali ko razmatra 10e gore dole dok se sedi u kafani i pije :D

Telefon je sa T mobile oznakom, imam orginal kutiju (punjac, disk i uputstvo vakuumirano u najlon :)) na kojoj takodje pise T mobile. Prica je da je T mobile iskesirao rekalmu i da telefoni nisu kodirani/dekodirani, vec da je jednostavno placeno da telefoni imaju tu oznaku i ta dva menija i shortcut na T mobile. Rekose mi koji su jos modeli u tom fazonu. I Vodafon najavljuje nesto sl.

Prodavac mi je rekao: mozes da mu radis sta god hoces (prica je bila o software-u), brisi ga, menjaj ga, fleshuj ga...da ne psujem sada sta mi je jos rekao da mu radim :)....ali mu ne mozes nista....toliko je dobar telefon. A i ako mu uradis nesto ja ti dam drugi....jer znam da mu ne mozes nista....

Mislim da je ovo definitivno najjaca garancija koju je neko u Srbiji dobio za telefon tako da...at the end of day - zadovoljan sam :)

Pomeranje dzojstika na gore otvara T mobile stranicu, isto kao i desni shortcut. Ono sto me nervira jeste sto je prekidanje veze na desnom tasteru, istko kao i taj wap shortcut, a s obzirom da nesto sporije reaguje na komande, ja kliknem 2x i on cim prekine vezu (razgovor) ide na WAP...
Ok, navicu se da pritisnem jednom i iskuliram tu sekundu dok se ne prekine veza, ali opet je glupo....

Interesantno da slanje maila preko T630 ide duplo sporije (mozda i vise nego duplo), nego istog takvog maila preko Clie povezanog na NET preko T630 (BT). Verovatno je do mail clienta....

Evo copy/paste iz drugog topica za bateriju:
Baterija mi je evo na 2 pixela ....sa punjaca sam ga skinuo juce oko 12h (26h), BT je radio jedno 2-3h, GPRS priblizno toliko....manje vise....poslao sam 40ak poruka i imao 10ak minuta razgovora....svidja mi se sto ima counter za SMS
Baterija je bez ikakvog koriscenja (mozda 2-3 SMS) izdrzala jos svega nekoliko sati.

Evo, ja sa T630 sam danas koristio BT 10-15 minuta, GPRS 20ak, imao sam 10ak poruka i 30+ minuta razgovora (ala ce da bude veselje kada mi stigne racun )...potrosena 1/3 baterije...za 16h....
BT i GPRS ga definitivno ubijaju....

Pa da :) GPRS i BT odkidaju bateriji bubrege.
A to za SMS counter, imaju skoro svi SE telefoni, i veoma je korisna opcija, mozes da svaki mesec resetjes i da pratis koliko si poruka poslao (npr. za MobiPro pakete).

Meni ne znaci mnogo, jer od kada se SMS na postpaid naplacuje, nikada nisam imao manje od 3xx poruka. Uglavnom 500+....prestacu da spajam mob na PC...prebrzo kucam :)

Vrh Dno