Šta je novo?

Crni ekran

evilmc

Cenjen
Učlanjen(a)
21.06.2014
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
i5 8400 & LC Power LC-CC-120-ARGB-PRO
Matična ploča
Asus z370-A
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z RGB DDR4 3000MHz CL16
GPU
ROG Strix GeForce® GTX 1060 OC edition 6GB GDDR5
Storage
SAMSUNG M.2.1TB 980 PRO & 7TB HDD
Zvuk
LOGITECH Z623 2.1
PSU
Corsair 850
Kućište
DARK BASE PRO 901 Black
Monitor
Dell P2719H x2
Miš & tastatura
Mx Master 2S & Anne Pro 2
Ostale periferije
BeQuiet 140mm x3
Mobilni telefon
iPhone 12 Pro Max
Pametni uređaji
QNAP TS-253Be-8GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Danas sam dopunjavao tečnost za vođeno i zaboravim da izvadim kabl za ssd (windows) i kada sam palio-gasio komp kako bi pumpa ubacila tečnost zabode win10, sada dobijam crni ekran posle ucitavanja windowsa. Pokušao sma i preko repair, i sve isto. Nikako ne mogu da osbosobim računar :/

Šta raditi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uopšte ne mogu da udjem u safe modu, isto crni ekran dobijam posle windows loading-a...

Probaj da resetuješ bios i povadi sve kablove osim boot hdd-a, pa probaj tako da ga podigneš...

meni se slicno desilo pre neki dan kad sam prepakivao masinu, problem posle x sati sam resio tako sto sam bukvalno otkacio sve diskove, pustio da butuje da prijavi da nema boot device, onda povezao samo sistemski disk, usao normalno u win i onda nazad kacio 1 po 1 hdd, ali ja sam u safe mode dobijao sliku normalno doduse, probaj da skines graficke drajvere nekako, ili ako imas cpu sa integrusom, da skines gpu i bootujes sa nje

Uradio sam i tako kako ste napisali i ništa. Uvek dobijem crn ekran kada treba da dođe do logovanja za win. Čak sam i resetovao bios i otkacio sve HDD...i uvek dobijam crni ekran, kao i za safe mode [emoji58]

Kada se dobije crni ekran, ctrl + alt + del uopšte ne funkcioniše. Sve je i dalje isto, samo gašenje ili restart pomaže.

Je li uopšte vidiš Windows logo kad krene da se pali, i da uđe u napredni boot meni?

Prebacilo se (nekim čudom) u bios-u sa ahci na ide ili obrnuto?

Da, da vidi se windows logo i kada treba da se pojavi windows login prozor, tu nastaje crni ekran.

Resetovao sam bios, nije ništa prebacano.

Postoji li mogucnost da se proba sa nekom drugom grafickom karticom?

Trenutno nemam tu mogućnost. Sutra ću da probam da uradim reinstalaciju celog sistema.

Da nije nesto izbagovao Windows..da ti nije spojen komp na TV pa tamo prebaci sliku kao kada se instalira tek Windows? Meni je to nekad bio problem..monitor pocrni..pizdeo sat vremena.. i setim se fore.. upalim TV kada ono tamo slika :/

Ma jok, imam samo 2 monitora, ali ni na jedan ne daje sliku, sem crnog ekrana :)

Imam jedno pitanje. Pripremam jedan laptop za prodaju. Hoću da mu stavim fresh instalaciju Windows 10 i Office 2013 pa me interesuje može li se nakon instalacije zaobići unos ličnih podataka (Hotmail nalog isl) kako bi se ulogovao?

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Naravno da može, ponudi ti dr opcija da prekocis email.

Pošto ne mogu da izmenim zadnju poruku, samo da javim da nisam nikako bio uspeo da rešim problem. Uradio sam clean isntalaciju i sada je sve ok. Hvala svima na pomoći.

Nazad
Vrh Dno