Šta je novo?

Crni ekran sa kursorom

mixaludi

Cenjen
Učlanjen(a)
26.05.2012
Poena
154
Imam vec duze vreme ovaj problem, zapravo svaki put kada palim racunar posle welcome screen-a na win 7 pojavi se crni ekran sa kursorom. Kursor mogu da pomeram i nista vise i tako po 5min, a zatim se win normalno podigne. Isto je i sa restartom, a nekad kada imam srece upali se normalno. Dosta vremena sam lutao po netu za resenjem, ali nisam uspeo da pronadjem.... Mozda bi reinstalacija win pomogla, ali trenutno nemam vremena za to, pa ako neko ima resenje, bio bih zahvalan.... :-D

Jesi li klokovao graficku kartu ?

Koji ti je operativni sistem ? Ako je sedmica, skini prvo Display Driver Uninstaler i stavi ga na desktop, a onda kada restartujes komp pritiskaj F8 kada prodje post da bi usao u safe mode. Tamo pokreni DDU i selektuj da ti ocisti driver za nvidiu, ako imas gtx760. Onda instaliraj ili najnovije drivere ili poslednje koji nisu davali provlem.

Win 7 x64, sad cu da probam pa javljam :-D Mada su mi drajveri uvek update...

I dalje isti problem, i bez drajvera posle restarta iz safe mode-a sam cekao 5min sa crnim ekranom da bih usao u win :-(

Nije dobro "aktiviran" windows.

Dobra je aktivacija, izgleda da je problem pravio externi mrezni hard koji trenutno ne radi. U my computer-u su i dalje bile 2 particije koje nisu konektovane i mozda je crni ekran bio uzaludan pokusaj da se komp nakaci na hard...Izbrisao te 2 particije i za sad komp radi dobro, resetovao par puta i sve je ok.... Hvala na pomoci.... :-D

Super :)

mixaludi, ako si kojim slučajem gasio "nasilno" računar dok je radio neki Windows update, moguće da je "puklo" nešto dok je preuzimao iste..

Probaj odraditi Windows Repair, pa javi.

Pozdrav!

Ja sam imao isti problem sa Intelovom integrisanom grafikom, na kraju sam morao da podignem windows sa drugom grafikom i ugasim UAC. Ispostavilo se da dva exe-a od drajvera nisu mogla da se podignu zbog UAC-a koji je pokušavao da traži dozvolu za njihovo pokretanje.

Vrh Dno