Šta je novo?

Crne kocke u FAR CRY-u

Ivan176_83

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
319
Jel neko ima problem sa crnim kockama u far cry u to jest poligonima crne boje ?? Imam msi 6800gt??

ako imas "verziju" na 3 CD-a ne vredi ti da patchujes

Poslednja izmena:
Verzija sa 3 CD naravno da radi.Bilo je reci o tome na forumu ali proslo je dosta vremena pa se zaboravilo.
Dakle jedan od nacina je da napravis shourtcut patcha a zatim u properties dodas "-a" sto ti omogucava da definises putanju do nekog foldera(koji sam napravis) gde ce patch biti raspakovan.Ostaje ti samo da prekopiras taj folder tamo gde je instalirana igra koja po default-u ima putanju C:\program files\Ubisoft\Crytek\Far Cry
Postupak instalacije je isti i za ostale verzije 1.31 i 1.33.
Pozdrav

Pa imam pak za igru ali kada ga pokrenem saopsti mi poruku da igra nije instalirana i da moram prvo da je instaliram a to sam vec uradio!!? Zanima me kako nece da je prepozna? Imam verziju far cry-a na 3 cd ??

e za to moras da nadjes jedan od tone tredova u sekciji ''igre''...tebi treba .reg fajl koji treba da ubacis u registry u kome se nalazi lokacija igre...samo udari search, mislim da ces lako naci...i ja imam tu sa 3cd-a, a patcheve instaliraj redom 1.1, 1.2 i 1.3 (mislim da ne moze odmah na 1.3)...poz

Slobodno stavi 1.3 patch odmah . Sigurno radi .

Nazad
Vrh Dno