Šta je novo?

Crn ekran

lukac3

Cenjen
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poena
169
Moja oprema  
Mobilni telefon
84123741729
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Drugar ima problem od skoro sa kompom.
Desava mu se otprilike jednom dnevno da dok igra igricu h1z1,csgo da mu se iskljuci ekran.Komp sve normalno radi on moze da nas cuje na teamspeak-u, cuje i igricu sve moze da hoda ali ekran mu se iskljuci. Pomaze jedino restart a kaze da kad se gasi cuju se bip bip zvuci. Posle restarta radi sve normalno.
Da li postoji neko univerzalno resenje ili moram da proveravam komponente. Danas sam mu rekao da prati temperaturu graficke pa da mi javi.
Na netu sam nalazio slicne teme ali se razlikuje u tome sto se njim zaledi komp ceo dok njemu samo slika nestane.....

Meni se desavalo kada brljavi memorija na grafickoj karti, da driver popoje metak, i baci crn ekran, a da igra i dalje radi, a nekad se zamrzne citam komp, pa pomaze samo gasenje na silu ker restart ne reaguje. Proveri drivere za grafiku, temp grafe, kao da probas da je bocnes u neki drugi komp da li ce ispoljiti isti problem.

Da li u Event viewer-u spomene neki problem sa grafičkim drajverima u momentu kada se to desi?

Temperature su ok u toku igranja, da proba mozda da stavi neke starije drajvere pa ako to ne upali da proba da stavi grafu drugu?
@rick
Ovo mi je prvo zapalo za oko http://prntscr.com/dtfr87 i u tim momentima je on morao da restartuje racunar. Pregledao je ostale logove nigde ni traga o drajverima..

Znači neposredno pre tih Kernel Powera(koji pokazuju restart računara) nema nikakav uzvičnik(u Adminisrative events)? Nešto Display ili slično?

Pa neka skine drajvere sa DDU i neka proba ranije. Ako ne pomogne i ako ima, neka proba drugu grafu i napajanje to bilo najbolje da se oni eliminišu.

Vrh Dno