Šta je novo?

Crkveni kalendar 2012 - Android aplikacija

cubrovic

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2009
Poena
330
Crkveni kalendar 2012

Crkveni kalendar predstavlja nezvaničnu adaptaciju sajta www.crkvenikalendar.com. Sadrži kompletan crkveni kalendar za 2012. sa detaljnim opisom crvenih slova. Osim toga sadrži opise svih slava, molitve, liturgije, imena, o postu, meseceve mene...

Aplikacija se moze preuzeti sa zvanicne strane Crkveni Kalendar 2012 - Appsolutno Smart

Autor: Milena Čubrović

38310807.png

96434251.png

36447102.png

80059915.png

53369509.png

92266845.png

99945024.png

60990030.png

Crkveni Kalendar 2012 - Appsolutno Smart

Probacemo. Nadam se da nece da zamre i da ces da ga update-ujes vremenom.

PS. Probao sam. Par primedbi :)
Kada se klikne na "na danasnji dan" mora da se ide na net da bi video, mada kada se ode u januar, lepo se vidi "na danasnji dan"
Kada se klikne "kalendar" pa odem recimo na januar, tasterom back vrati me skroz na pocetni meni a ne na mesece.
Inace za sad ok.

Poslednja izmena:
Probacemo. Nadam se da nece da zamre i da ces da ga update-ujes vremenom.

PS. Probao sam. Par primedbi :)
Kada se klikne na "na danasnji dan" mora da se ide na net da bi video, mada kada se ode u januar, lepo se vidi "na danasnji dan"
Kada se klikne "kalendar" pa odem recimo na januar, tasterom back vrati me skroz na pocetni meni a ne na mesece.
Inace za sad ok.

Azurirace se.

Obe primedbe su ok ali su posledica appbuildera sa kojim je pravljeno.
Na danasnji dan ne moye da se uradi drugacije no preko neta, dok je problem sa back dugmetom nesto sto je receno da ce ispraviti na builderu sledeci mesec pa videcemo da li ce biti tako.

Zaboravih da dodam, zato smo uveli i onu dugme na dbu strane tako da klikom na njega mozes ponovo da otvoris mesece a da te ne baci na pocetnu stranu.
Slicno je i da se iz opisa dana vratis na mesec na kojem si bio.

Nazad
Vrh Dno