maremas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2006
- Poena
- 395
Moja oprema
- Monitor
- BenQ ZOWIE RL2755T
- Miš & tastatura
- Logitech M280 i K400 Plus
- Laptop
- Asus N750J
- Mobilni telefon
- Pixel 6a
- Pristup internetu
- Optički internet
Dok sam gledao film(potrefilo se tad) u jednom trenutku zvuk je nestao, pa se cuo kao u daljinii i onda skroz nestao, a sad se cuje samo nekakvo pucketanje???
Reko po*e*ali se drajveri i oborio sam sistem ali i dalje isto, reko da nisu zvucnici ali i kad ubacim druge isti slucaj, jel moguce da je vrisnulo to cudo iza na plocu za zvuk? Ima li neko neku ideju sta moze da bude, meni nista ne pada napamet?! U devajs menadzeru su regularno instalirano, nema nikakav upitnik.
Plocu sam uzeo nema ni 4 meseca a u pitanju je ploca iz profila, zar cu vec morati da nosim komp u servis, nadam se da ovo podleze garanciji?
Edit:
Kontam da je ovo vise za podforum "Matične ploče" ali sta znam...
Reko po*e*ali se drajveri i oborio sam sistem ali i dalje isto, reko da nisu zvucnici ali i kad ubacim druge isti slucaj, jel moguce da je vrisnulo to cudo iza na plocu za zvuk? Ima li neko neku ideju sta moze da bude, meni nista ne pada napamet?! U devajs menadzeru su regularno instalirano, nema nikakav upitnik.
Plocu sam uzeo nema ni 4 meseca a u pitanju je ploca iz profila, zar cu vec morati da nosim komp u servis, nadam se da ovo podleze garanciji?
Edit:
Kontam da je ovo vise za podforum "Matične ploče" ali sta znam...
Poslednja izmena: