kepa je napisao(la):Proveri sledece...
Koliko se secam DM 601 bi trebao da ima osigurace za svaki zvucnik posebno a to im se cesto desava da crknu osiguraci pogotovo ako su integralna pojacala.
Moguce da uopste nije problem do samog visokotonca.
mikis je napisao(la):Thanx, jel to mogu sam da proverim/zamenim ili mi ipak savetujes odlazak kod majstora (kupljeni su u Koratu)? Inace pojacalo jeste integralno (Sony), nikad ne slusam preterano glasno muziku, a da li je moguce da crkne zbrog struje? Naime cesto imam i dropove i pikove u naponu, iako i pojacalo drzim na UPS-u ponekad se na zvucnicima cuje jedno "blup" kao da je jaca struja prosla kroz pojacalo
kepa je napisao(la):Obicno se desava da crkava na srednjim ili visim snagama. A osigurace mozes i sam da promenis. Pozadi sa zadnje strane se zavrcu ako se dobro secam pa proveri. a ako nije to ako su zvucnici iz korata i ako su pod garancijom ti onda otidji kod njih a ako nisu cisto da se necimas da ih nosis. Odvrnes pozadi kaopice izvadis osigurac i zamenis sa istim iste vrednosti.
I to bi trebalo da sljaka
mikis je napisao(la):Zato me i cudi da je crkao, skoro uvek slusam na 20% snage. Hvala na savetima, sad cu da pogledam, mada cu verovatno odneti u Korato (garancija je nazalost davno istekla), ali cisto da znam da me ne opljackaju bez razloga![]()
mikis je napisao(la):Thanx, jel to mogu sam da proverim/zamenim ili mi ipak savetujes odlazak kod majstora (kupljeni su u Koratu)? Inace pojacalo jeste integralno (Sony), nikad ne slusam preterano glasno muziku, a da li je moguce da crkne zbrog struje? Naime cesto imam i dropove i pikove u naponu, iako i pojacalo drzim na UPS-u ponekad se na zvucnicima cuje jedno "blup" kao da je jaca struja prosla kroz pojacalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari