Šta je novo?

Crk'o mish, a zbog njega i komp?!?

silverglider

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
30.07.2000
Poena
770
Frak-1079824136.jpg

:shock: :shock: :shock: WoW gde to nadje? :D

Ahahahahaha...Prvo sto sam pomislio je da je stvarno crkao "mish", kad ono "stvarno' crkao mish...ahahhahahaha ;)

e Silvere....... neko uziva u klopi i benchu a ti ovako.. Ovo od tebe nisam ocekivao...

hahaha, ludo skroz. Mada mi ovo vise lici na pacova malog... Misevi nemaju onakav rep

Uh konacno prestadoh sa smejanjem. Ovo je jace! :vomit:

Stvarno velik izgleda ovako. Nekome se bas usmrdeo poso... :)

...onda je sigurno zenka - verovatno nikada nece izaci iz njega...

ali prizor je jako ukusan :)

.....a sve sto je zeleo je da se malo zgreje pod okriljem novih procesora.....

A bre Srebrni, svi mi znamo da je nama u Srbiji tesko, ali na kod vas u Germaniji izgleda nije mnogo bolje?!
Jeli to zavladala kuga kada pacovi tako slobodno hodaju okolo? :)

Bljak! Kao da je slika uzeta sa rotten.com-a. :zgran:

Ne pominji rotten! Onaj ko drži sajt očigledno je veteran iz Vijetnama, ili američki čuvar zatvora u Iraku, čim može da podenese onakve stvari...

@aponen: Gde pise na misu "made in germany"?

Ovo mora da je zasmrdelo; kako vlasnik kompa nije osetio komp, kada vec nije primetio da mu se pacovchina uvukla u racunar? Jer, izgleda da je crko od ceznje za fjordovima, posto je struja na mestu zlocina preslaba da ga spali.

Pa sto jedete uz racunar? Gde je tu osnovna kultura? :d

Sad treba pored one stare "imaces ludu zenu ako pevas uz obrok" da uvodimo i "prisesce ti rucak ako listas forum uz klopu"? :D

silverglider je napisao(la):
Pa sto jedete uz racunar? Gde je tu osnovna kultura? :d

Pauza za rucak, pa da je pametno iskoristim jer jedino tada me niko ne vuce za rukav da mu nesto ne radi. :D

Ovo nije prvi put, Peca je pre par godina pisao o nemcima koji se na Oktobar festu ponapijaju pa je onda lepo detaljno opisao kako izgleda kada odu u wc i pocnu da ..vracaju to sto su popili. Procitano takodje za vreme rucka.

Mislim da bi vama administratorima trebalo staviti neki Sticky o tome da pazite sta pisete :D ili eventualno ubuduce zuti karton :D .

Predlog odbijen :D

A sta mislite da je macka pojurila misa a pas macku a gazda psa i na kraju svi zajedno riknu u tom jadnom kucistu :) :) :) kakv bi to prizor bio..

...

Matthias je napisao(la):
Bljak! Kao da je slika uzeta sa rotten.com-a. :zgran:

:cuss: :smackbum:

Ne mogu ti opisati koliko si mi promenio pogled na svet pominjanjem ovoga sajta... Bio, video i ko zna kada cu opet zaspati...

:zgran: :shock: :hair:

shtaps je napisao(la):
:cuss: :smackbum:

Ne mogu ti opisati koliko si mi promenio pogled na svet pominjanjem ovoga sajta... Bio, video i ko zna kada cu opet zaspati...

:zgran: :shock: :hair:

Nazalost moramo biti svesni da nas i takve stvari okruzuju i da ne mozemo zatvoriti oci pred tim. Mislim da je na to i vlasnik sajta mislio. E sad moja je "krivica" sto nisam upozorio ljude koji jos nisu bili na tom sajtu sta ih ceka.

Matthias je napisao(la):
Nazalost moramo biti svesni da nas i takve stvari okruzuju i da ne mozemo zatvoriti oci pred tim. Mislim da je na to i vlasnik sajta mislio. E sad moja je "krivica" sto nisam upozorio ljude koji jos nisu bili na tom sajtu sta ih ceka.
Spoooky... :d

Kakva reklama :D ! Ako niste bili ljubitelj "Kamikaza" na Politici, neće vam se ni ovo baš dopasti :d ...

silverglider je napisao(la):
Predlog odbijen :D

Upravo tako. Sta rade kad nadju dlaku na tastaturi :p

P.S. Mnogo mi je gadnije bilo kad zateknem S3 Savage ili Intel740 :d

Nazad
Vrh Dno