- Učlanjen(a)
- 26.07.2001
- Poena
- 710
Monitor mi s vremena na vreme pobrljavi: prvo se slika iznenada osvetli, zatim se ceo pravougaonik slike malo zarotira u levo, pa se onda slika zatamni, pa se zarotira u desno.
Pritom se i zablokira, to jest nemoze da se udje u OSD meni...Kada ga ugasim, ponovo upalim i resetujem komp, sve se vrati u normalu !
To se desava jednom svakih tri cetiri dana, u medjuvremenu radi sasvim
normalno (tj, radio je dosada...)
Nakon poslednje takve opracije, prikaz "normalne" rezolucije (za 17") 1024x768 se suzio, tj. imam po 15mm crnog prostora levo u desno i ne mogu da razvucem sliku. Prikaz u ostalim rezolucijama, 800x600, 1152x864 i 1280x1024 je sasvim normalan ! Sto je najlepse, kada iz te "pokvarene" suzene rezolucije sa desktopa udjem u neku igru npr. slika se lepo razvuce do kraja ! Nije do Windows-a, jer imam dual boot i u oba OS-a je situacija ista.
Da li neko vidi neku logiku u ovome ???
To se desava jednom svakih tri cetiri dana, u medjuvremenu radi sasvim
normalno (tj, radio je dosada...)
Nakon poslednje takve opracije, prikaz "normalne" rezolucije (za 17") 1024x768 se suzio, tj. imam po 15mm crnog prostora levo u desno i ne mogu da razvucem sliku. Prikaz u ostalim rezolucijama, 800x600, 1152x864 i 1280x1024 je sasvim normalan ! Sto je najlepse, kada iz te "pokvarene" suzene rezolucije sa desktopa udjem u neku igru npr. slika se lepo razvuce do kraja ! Nije do Windows-a, jer imam dual boot i u oba OS-a je situacija ista.
Da li neko vidi neku logiku u ovome ???