Šta je novo?

"Crkla" rezolucija !?!?

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Monitor mi s vremena na vreme pobrljavi: prvo se slika iznenada osvetli, zatim se ceo pravougaonik slike malo zarotira u levo, pa se onda slika zatamni, pa se zarotira u desno. :) :( Pritom se i zablokira, to jest nemoze da se udje u OSD meni...Kada ga ugasim, ponovo upalim i resetujem komp, sve se vrati u normalu !

To se desava jednom svakih tri cetiri dana, u medjuvremenu radi sasvim
normalno (tj, radio je dosada...)

Nakon poslednje takve opracije, prikaz "normalne" rezolucije (za 17") 1024x768 se suzio, tj. imam po 15mm crnog prostora levo u desno i ne mogu da razvucem sliku. Prikaz u ostalim rezolucijama, 800x600, 1152x864 i 1280x1024 je sasvim normalan ! Sto je najlepse, kada iz te "pokvarene" suzene rezolucije sa desktopa udjem u neku igru npr. slika se lepo razvuce do kraja ! Nije do Windows-a, jer imam dual boot i u oba OS-a je situacija ista.

Da li neko vidi neku logiku u ovome ???

drapin je napisao(la):
Da li neko vidi neku logiku u ovome ???

Ne, svakako. Bojim se drapine da ces cuti ono cega se svi plasimo........:(

Cisto reda radi, koji ti je monitor?

Pozdrav!

Standardan problem kod "budjavih" modela. Los kvalitet delova, najprije se odrazava na kondenzatorima i traforu. Trafoi su minijaturni, a kondenzatori sacuvaj Bozze, pa se za tily-wily chas isprazne.

notax je napisao(la):
Standardan problem kod "budjavih" modela. Los kvalitet delova, najprije se odrazava na kondenzatorima i traforu. Trafoi su minijaturni, a kondenzatori sacuvaj Bozze, pa se za tily-wily chas isprazne.
:D :p NEC MultiSync FE750 FX (...nakon godinu dana !)

drapin je napisao(la):
FX (...nakon godinu dana !)

Da, da. Ovaj "smile" je sasvim prikladan. Pa ako je proslo godinu dana da li je u garanciji? Najbolje je vratiti im ga (i najlakse) :D

Mi smo takvi da sve sto stigne kod nas bude makar malo felericno. Doduse nadje se i parce hardvera da bude kvalitetno ali.....retko (recimo seagate baracuda...) :D

Zdravo....:wave;

drapin je napisao(la):
:D :p NEC MultiSync FE750 FX (...nakon godinu dana !)

Oh, jao platiti toliko, ali zar nema 3 godine gar.?

Vrh Dno