Šta je novo?

Crkla 8800GTS

raven2005

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2005
Poena
350
Otisla mi je graficka, a siguran sam da imam garanciju ali sam zagubio racun i samu garanciju... da li neko zna da li bih mogao da preko serijskog broja nadjem gde sam kupio... heheheh... pa da probam da mi uvaze garanciju... inace graficka je MSI nx8800 GTS 320mb OC, MSI je davao garanciju cini mi se 3 god...

Odnesi graficku tamo gde si je kupio, oni u svojoj bazi verevotno imaju tu grafiku odnosno datum kad je usla kod njih kao i od koga su je kupili. Mislim da ne bi bio problem da ti uvaze garanciju.

Poslednja izmena:
Vidi ko je uvoznik MSI grafickih kartica! Trebalo bi da ti uvaze garanciju. Ja sam doduse reklamirao memoriju geil kupljenu u eurolinku i obratio sam se uvozniku, iscitao im serijski i rekli mi da posaljem. Za par dana sam dobio novu memaru.

Nema od tog posla nista, moguce je da je grafika iz Pin-a, Pakoma, Ewa... treba da se cimas od uzvozika do uvoznika a pitanje je da li ce neko od njih da prizna da je graficka kupljena od njih. Znaci njihova dobra volja. Da sam na tvom mestu digao bih ruke, medjutim ako imas volje i zivaca u ponedeljak pravac od distibutera do distributera.

Poslednja izmena:
pogledaj da li na kutiji imas uvoznicku deklaraciju(a morao bi da je imas). pa se obratis to distributeru. U principu da li ce ti uvaziti garanciju ili ne, to vazi do samog distributera, s obzirom da nemas nikakve papire.Ali ako budu korektni trebali bi da ti zamene za nesto tipa 9600gt/gso

Ja koliko znam Pakom uvozi MSI, zvrcni na 0700 108 108 pa pitaj.

Zvacu danas pa da vidim... smesna stvar je sto sam izgubio i kutiju,izgleda da sam je bacio slucajno a da sam zaboravio da je garancija ostala unutra qq... a imam jos gomilu stvari koje sam uzimao u eurolinku, za koje imam garanciju ali zamislite heehe, nepise na sta je garancija... jedino da ja ispisem... hehehe

Zvacu danas pa da vidim... smesna stvar je sto sam izgubio i kutiju,izgleda da sam je bacio slucajno a da sam zaboravio da je garancija ostala unutra qq... a imam jos gomilu stvari koje sam uzimao u eurolinku, za koje imam garanciju ali zamislite heehe, nepise na sta je garancija... jedino da ja ispisem... hehehe

Ta karta i onako vredi danas cca 30 eura, nemoj se nervirati. Za 5000 imas 8800GS (9600GSO) ili 4670.

U principu nemas potrebe da se cimas , a i to sto ljudi kazu to bi definitivno bila njihova dobra volja.

Jer samo sa garancijom i racunom imas pravo da zahtevas da ti je zamene ...

Nazad
Vrh Dno