Šta je novo?

Creative zvucne...

ja za moj audigy SE na win7 x64 kosristim Audigy to X-Fi Extreme Audio 1_04_0079 XP Vista 4_1 driver i radi odlicno.

svi paneli, podesavanja rade , 5.1 zvuk , bass , u igrama i filmovima nema problema (muziku da ne spominjem). :)

Konacno sam uzeo sb0240... Instalirao drivere i imam Creative Audio Console iz koga se podesava zvuk... Imam problem sa zadnjim zvucnicima... Cuju se kada se ukljuci EAX (ali se cuju 15x tise od prednjih zvucnika, da bih ih cuo moram da ih stavim na usi kao slusalice) ali kada je iskljucen ne cuju se (ovo vazi za winapm i aimp)... Kada proveravam zvucnik po zvucnik iz controlpanel/sound svi rade dobro...
U toku filmova se cuju svih 5 zvucnika (a da li rade u 5.1 modu ili rade kao stereo to ne znam)

Da li je neko imao slican prob?

Poslednja izmena:
Creative Audio Consloe -> CMSS -> Stereo Surround
Možda ćeš morati da ugasiš EAX da bi sve radilo kako treba.

pod cmss tabom imam samo:
cmss mode: off i cmss
stereo focus (slider) rear----0----front

Podesi prethodno na maximalan broj zvučnika (6.1 beše za nju?) :D

ima samo do 5.1 :/

SBAX_PCDRV_LB_2_18_0017

koji od ova dva gore da instaliram?

Poslednja izmena:
Ovi drugi su "jednostavniji".

Eh... :) Od prilike to ti je ovako: A2 SE u stvari i nije A2 već neki od ranijih čipova pušten u prodaju kad i A2 serija...

To ti je najbolji SB Live, po meni bolja od SB0570 ali kažu ljudi da je problematična za rad sa W7, naročito sa Intel čipsetovima (?!?), ja sam je do skoro koristio i (osetno) bolji zvuk od nje daju samo SB0090, SB0240 i SB0350.

imam sb 0220 na sedmici i resi osam problem KK drajverima..na intel pratformi :)

i dalje imam samo 5.1 ali u cmss imam stereo...
instalirao sam 3.8 drivere

sad je problem sto mi svi zvucnici pustaju isti zvuk... kada proveravam zvucnike pojedinacno, kliktanjem u thx console po zvucnicima, (front left, rear right itd.) svi zvucnici se cuju...

Poslednja izmena:
rade svi zvucnici kada je stavljen cmss2 (aimp mi ne radi sa cmss)... jedino je problem to sto mi kada kliknem na zadnje zvucnike zvuk dolazi sa svih ostalih zvucnika a najmanje sa zadnjih... mada iz windows-ovog cp-a radi normalno...

Da li neko ima semu kako povezati front mic i sluske na sb0240?

Vredi li SB0350 15e vise od SB0090 (polovone obadve)!?
Upotreba, filmovi, muzika (malo vise), ono klasika koriscena racunara

stvarno ne bih znao... odavde znam da je sb0350 bolja od sb0090 ali mislim da ces tesko primetiti razliku u svakodnevnom koriscenju racunara...

jos neko, treba mi hitno savet :)...
jeli bolja asus DG ili SB0350 ?

mislim da bih u tom slucaju uzeo asus dg zbog drajvera i zato sto je novija i pcie... A da li je bolja... to pitaj superstar-a...

Vrh Dno