Šta je novo?

Creative zbrka

vacko

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
301
Pozdrav,
Posle zbrke sa audigy se i x-fi audio(te ovaj cip, te onaj dac...), resim se da uzmem m-audio revolution 5.1; dobro se cuje, a i trebalo je da bude jeftinija od x-fi music(kao sto je svuda u svetu). Posto je kod nas m-audio 90 evra(7650din)=>nista od m-audia i nazad na creative. Onda u razmatranje udje audigy 4 i opet nastane zbrka(te se, te pro, te non pro, sve sa creativovim egzibicijama).
Zamoli bih, ako neko moze da mi objasni razliku u kvalitetu stereo zvuka(potpuno je svejedno da li je eax 1,2,...,n) izmedju jeftinijih creative kartica(do x-fi music), vezano za tehnicke karakteristike kartica.
Znam da je o ovome pisano, ali nikako da nadjem konkretne odgovore jer se uvek igre umesaju u pricu sa raznim eax-ovima, dok mene zanima samo stereo muzika(igre mi se super cuju i sa integrisanim realtek i sa starom yamaha karticom).

P.S.Izvinjavam se na dugackom postu i unapred hvala

Preporucio bih ti za zaobidjes audigy se/ls i da pokusas da nadjes polovni audigu 2 ili 2zs. Mislim da nema nikakve razlike u kvalitetu zvuka izmedju njih i audigy 4/4pro.

Samo to sto ti se igre super cuju sa integrisanom zvucnom verovatno nikad nisi ni cuo igre sa X-Fi, nista ne moze da im prodje u tom pogledu. Sto se tice samo stereo zvuka vecu razliku izmedju Audigy 4 i X-Fi moguce da neces primetiti ali opet bih isao na novije modele. Na kraju krajeva DolbyDigital Live otkljucan je za X-Fi a zvucne se ne menjaju tako cesto kao graficke npr.

Nazad
Vrh Dno