Šta je novo?

Creative Titanium + headset help :(

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
momci pomagajte,treba mi mala pomoc... naime imam doticnu karticu i kad hocu da koristim headset za teamspeak ili slicno imam problem...
naime cujem moj glas u slusalicama,sa malim zakasnjenjem tako da onda i ja usporeno pricam :)

uzasno me iritira... jel postoji mogucnost da se to iskljuci?

ranije je bilo ok ali sam nesto cackao voiceFX i od tada nastaju problemi...

Hvala unapred :wave:

Probaj u settings da nadjes "direct sound buffer size" i namesti klizac na "lower latency". Takodje, ako ne bude bolje tu negde probaj da namestis output na DirectSound ili direktno na zvucnu kartu, probaj obe opcije. Igraj se s time pa ce biti bolje.

*mogao bi da probas i konferenciju na skypeu, treba brze da bude dosta od teamspeaka.

Nije Skype dobar za igranje nikako. TS je bas prava stvar za igranje, prakticno je nezamenjiv.
BTW, ja integrusu koristim za TS, Skype, X-Fi za sve ostalo... Tako da ako ne nadjes neko resenje probas ovo slobodno

Samo treba u playback devices da podesi mikrofon na Mute.

Nije problem kada ste trojica i koristite sluske dok igrate Warcraft III u lanu, problem je kada 12 ljudi igra Battlefield online od svojih kuca sa svim kucnim problemima :d
Zato sto ne moraju svi slusati zvukove sa tudjih kompova, kada nekoga zena zove, kada neko prica telefonom, kada klinac stoji pored i dosadjuje, zena dzangriza...
Push to talk je keva! Udjes na kanal kad hoces, izadjes kad hoces, ne cimas nikoga da te ubacuje u razgovor. Pricam ti dugogodisnjeg iskustva ;)

Nazad
Vrh Dno