Šta je novo?

Creative T5900 + 5.1 Surround na GA-790XT

vlada.j011

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
170
Da li moze ovaj sistem da se poveze na maticnu GA-790XT i da rade svih 6 zvucnika. Ja sam isprobavao komb sa onim jeckovima i nisam uspeo da utaknem tako da cujem muziku uopste. Kada testiram cuju se samo 2 zvucnika ali kada pustim muziku ni to.
Nemoguce da treba jos sound card a radilo je na staroj K8Neo Ploci.
Ali je Realtek ALC889 toliko komplikovan toliko podesavanja da je to uzas.

Vidim ja da cu morati da se otvorim i za zvucnu, bilo koju najeftiniju koja podrzava 7.1 jer ploca isto podrzava 7.1 iako imam 5.1 a povezivanje ce biti pravi izazov.
Odlepicu bez zvuka na kompu.

Radilo je na K8neo ploci zato sto si gurao tri dzeka na tri mesta, i mogao si da pogresis samo raspored. Ta ploca ima 6 ulaza, i ne ide to isto kao sto je islo na staroj ploci... nadji na netu kako se prikljucuje, valjda ima negde :)
Pozz

Znas sta uspeo sam da povezem samo mi ne radi centralni onaj duguljasti. Stim sto kada uradim test u onom menageru pise kao da rade samo prednja 2. Inace ovako se cuje i bas i sve i zadnji i kada pustim muziku na windows media i kada pustim film na windows media classic home cinema. Ti su mi nekako najbolji i necu stavljati druge. Sada samo jos da provalim kako da radi centralni.
Trazio sam na netu ali *** ne mogu da nadjem.
I od tih 6 jedan je mikrofon, jedan je out, uglavnom povezao sam da ide u slovo g. I dobio to sto sam dobio da rade svi sem centralnog.

Ovo me iritira sto ne radi centralni i sto test pokazuje kao da samo 2 zvucnika rade a u igricama, muzici, filmovima rade svi prednji, zadnji sub samo centralni neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Da i Realtek Ethernet Driver for Windows Vista and Later da li mi je potreban i zasta sluzi.

Poslednja izmena:
Instalirao sam najnoviji driver sa sajta Gigabyte i namestio kako pise u uputstu za plocu i test pokaze sve zvucnike stim sto kada bilo sta pustim ovako ne radi centralni. Inace na testu zapisti kada je on na redu.

Nazad
Vrh Dno