Šta je novo?

Creative sound blaster x-fi titanium bulk pakovanje?

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Interesuje me da li neko zna gde moze da se kupi pomenuta kartica bulk pakovanje?
Nigde nisam mogao da je nadjem a zvao sam sve radnje koje se reklamiraju na pc berzi i it svetu.
Niko nema.Eto ako neko zna gde provereno ima zamolio bih ga da da neki kontakt telefon ili ime radnje.
Hvala unapred.

Bilo ih je u Atomu, proveri trenutnu situaciju... www.atom.rs

Poslednja izmena:
Nema zvao sam ih pre dva dana i trenutno nemaju.

Nema oni su uvoznici ali nisu znali da mi kazu kada ce ih dobiti.

Nazalost izgleda da je Creative zbog krize zatvorio svoje predstavnistvo u Evropi, tako da kartice nece skoro stizati :(

Ili je to u pitanju ili je firma koja je uvoznik za srbiju a mislim da je to computer land games u teskoj finansiskoj krizi.Ljudi kod kojih sam kupio graficku karticu su mi rekli na moje pitanje zasto nigde nema x-fi titanium kartica od creativa da je racun pomenute firme computer land games u blokadi i da zato ne mogu da uvezu od creativa.Da li je to tacna informacija ja stvarno ne znam.

Sad pogledah na sajtu NBS nisu u blokadi niti su bili.

Ovde na forumu malo malo pa neko provali kako je neka firma u knockdown-u....

Sad pogledah na sajtu NBS nisu u blokadi niti su bili.
E pa ja se stvarno izvinjavam ali takvu sam informaciju dobio od jedne pomenute firme gde sam kupio graficku kartu.Da ne pominjem ime firme.
Ali ne mogu da verujem da ne mogu da uvezu odredjen broj kartica a vidim da su dosta trazene pogotovo x-fi titanium.

Nazad
Vrh Dno