Šta je novo?

CREATIVE Sound Blaster USB Play 70SB114000002

Searinox

Cenjen
Učlanjen(a)
17.08.2012
Poena
154
Evo ovako, nisam neki ludi audiofil, ali bih hteo da nabavim neku zvucnu usb karticu, jer bih hteo da poboljsam zvuk koji dobijam iz slusalica (steelseries 5hv2 imam), imam integrisanu zvucnu karticu realtek hd ( mada to svi imaju pretpostavljam ). Razlog sto mi zapala za oko jeste sto je opet USB, relativno mala i neglomazna, i zato sto moj drug ima steelseries siberia v2 i dobio je naravno steelseries zvucnu karticu, i kaze da je zvuk fenomenalan, ali problem je sto te steelseries zvucne kartice nema ovako posebno da se prodaju, a i ko zna koliko bi kostala, ova mi je nekako u cenovnom rangu. Hvala na pomoci.

Poslednja izmena:
Slucajno naletih na ovu staru temu pa reko da ne otvaram novu bez potrebe.

Ako neko ima bilo kakva iskustva sa ovom stvarcicom molim ga da napise svoja iskustva. Takodje imam realtek integrusu na laptopu,i zvuk je ok uslovno receno (koliko se moze ocekivati od obicne zvucne kartice) ali za moj ukus Volume je nedovoljno jak. Zelim glasniju karticu sa pristojnim zvukom,a ova usb mi se cini kao solidan i povoljan izbor. Nemam vrhunske slusalice,vec neke solidne Philips in-ear.

Dok se ne skupe parice za neka veca i ozbiljnija ulaganja ovo mi izgleda kao solidan izbor na prvi pogled.

Hvala

Nazad
Vrh Dno