Devet1
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.12.2006
- Poena
- 319
E pa treba mi pomoc oko ovog drajvera...sve vreme koristim windowsov( PCI 512 creative) drajver...i cinilo mi se da je dobar ...dok nisam cuo krchanje u nekim igrama ( i u Fear-u ! pogotovo) imam Altech lansing VS 3151R i samo sa "Fabrickim" win drajverom rade mi lepo zadnji zvucnici...
- Probao sam ove drajvere SBliveOEM0220win2k_xp , Live0220_all_Win i fear je extra ishao (mislim zvuk, kada sam pogledao Audio options, video sam da su EAX i jos neka pod opcija ukljucheni, sto sa Win drajverom opet nije bilo ) ali dzaba Eax i ostale zavrzlame kada mi rade samo centar sab ... a surraound ne ...
karta mi izgleda jako jako slicno kao ova !
Ali na tom chipu pishe sledece Creative EMU 10K1-JFF,creative tech `97 1G23D012LQ . . .
koji drajver ??? a da radi 5.1 kako valja...
HVALA...
- Probao sam ove drajvere SBliveOEM0220win2k_xp , Live0220_all_Win i fear je extra ishao (mislim zvuk, kada sam pogledao Audio options, video sam da su EAX i jos neka pod opcija ukljucheni, sto sa Win drajverom opet nije bilo ) ali dzaba Eax i ostale zavrzlame kada mi rade samo centar sab ... a surraound ne ...
karta mi izgleda jako jako slicno kao ova !
Ali na tom chipu pishe sledece Creative EMU 10K1-JFF,creative tech `97 1G23D012LQ . . .
koji drajver ??? a da radi 5.1 kako valja...
HVALA...