Šta je novo?

Creative PCI 128

TazDeVil

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2002
Poena
619
Dobio sam gore navedenu karticu, ali mi se drajveri sa CD-a nikako ne svidjaju a i stari su. Pa me zanima, trenutno koji su najbolji drajveri za creative PCI 128 ???

Koji je disk sa drajverima? Srebrni ili crni? Posle dosta experimentisanja mogu da ti kazem da mi se najbolje pokazao bas crni, na njima je vrlo stari(!) drajver, ali sve opcije i mogucnosti kartice funkcionisu perfektno. A ako bas patis od novotarija i izgleda, skini najnoviji sa kreativovog sajta.

Disk sa drajverima je srebrne boje. Inace ovi drajveri mi se ne svidjaju, jer nema nikakvih opcija za podesavanje, cak ni ekvilajzer.

TazDeVil je napisao(la):
Disk sa drajverima je srebrne boje. Inace ovi drajveri mi se ne svidjaju, jer nema nikakvih opcija za podesavanje, cak ni ekvilajzer.

Onda juri crni disk. Drajveri sa njega otkljucavaju sve efekte koje kartica podrzava. Nemam pojma koja su verzija ali je stariji od srebrnog za sigurno godinu dana. Ali rade perfektno, mnogo se bolje cuje kartica, kvalitetnije i jace.

Imam crni disk kod kuce ako ti nesto znaci. Nema drivere za XP, ali ima za Win 2000, koji sudeci po Bokijevom iskustvu - rade. Dakle, ako ti treba, javi se.

valek je napisao(la):
Imam crni disk kod kuce ako ti nesto znaci. Nema drivere za XP, ali ima za Win 2000, koji sudeci po Bokijevom iskustvu - rade. Dakle, ako ti treba, javi se.

Jel ima sanse to da okacis negde?

Nemam neki server na koji mogu da bacim, ali nije nikakav problem da nekom ko ima posaljem na mail da okaci.
Velicina ~34MB (Drivers, DosDrv, Midi, Recorder, CtinstMixer ...),
samo Driveri ~6.5MB (NT4, WDM, WIN9x)

Vrh Dno