Šta je novo?

Creative MuVo T200

dzako

Slavan
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
310
Koristim ovaj mali plejer vec neko vreme i zadovoljan sam kako zvuci a ni autonomija mu nije losa.
E sad, vidim da isti taj uredjaj na USA trzistu ima FM. Ovaj moj nema. Probao sam kod uploada firmwarea da mu dam americki, primio je US firware i opet nista cak nema opciju u meniju.
Jel moguce da ga nema hardverski?

pa moguce je da ima neku podoznaku,mozda drugi broj,slovo ili znak,a mozda i ima vise proizvodjaca za razlicita trzista...Jesi li uporedio cene i da li si siguran da je u pitanju BAS isti model (u do detalja??)

pa to i kazem, da li moguce da ima je ispaltivije da imaju dva razlicita hardvera umesto da firmverom disejbluju radio? Ja bih da to nekako ulkljucim.

pa ako kazes da si stavio us firmware i ne radi, verovatno je drugaciji hw :)

mada vidis da je ovaj u US out of stock i ne znaju kada ce biti, mozda taj vise i ne prave, moguce da je to bila neka prva revizija, pa sada prave samo ovu bez fm :)

a ko jos i slusa radio u evropi :) ja ne, tako da mi to uopste ne smeta na mom t200 :)

Ovo je sigurno zbog neke EU regulative :mad:, da se ne sme snimati program. Hteo sam jednu kameru da kupim prosle godine, americka verzija je mogla da snima tv i radi kao DVR, EU verzija nija mogla.

Nazad
Vrh Dno