Šta je novo?

Creative Live 5.1 problem

ilki

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
619
Drug mi je kupio nov PC sa dve zvucne i Genius 5.1 zvucnicima. Zvucne su AC 97(integrisana) i Live 5.1, kada prikljucim zvucnike na AC 97 mp3 i igrice cuje se na sve zvucnike ali kada prukljucim na Live 5.1 mp3 se cuje se na 5 a kada udjem u neku igrucu i selektujem 5.1 cuju se svi zvucnici. I cudno je kada mp3 pustim iz winamp-a 2.81 zvuk se cuje samo na 3 zvucnika pa mora da slusa na winamp-u 3 i to sve kada je prikljuceno na Live 5.1.
Ni sam probao da promeni drajvere.
Jeli neko imao slicnih problema i u cemu je problem.

alo batice , kad slusas muziku sa cd bilo mp3 ili waw iskljuci opciju digital output only u sound/play control/advance .

goksi je napisao(la):
alo batice , kad slusas muziku sa cd bilo mp3 ili waw iskljuci opciju digital output only u sound/play control/advance .

Ok uradicu mi to.

D-KEE je napisao(la):
a gde se nalazi ta opcija?

cccc, ko tebi dade da ides na onaj kurs:p
kliknes na zvucnik u tray-u pa u prvoj koloni za master volume kliknes u dnu na advanced type;

ti ces nesto da mi kazes :p
nigde nema te opcije digital output only... :confused:

ako nisi napravio na desnom donjem uglu vidljiv zvucnik onda idi u control panel -sound and audio divaces -speaker settings-advanced -pa izaberi 5.1 zvucnik. a onda onaj prvi advanced iznad ovog pa postupi kako sam ti objasnio sa onim digital output.
srecno

Ok hvala svima
odradicu to kada odem kod druga:)

delimir je napisao(la):
Pa onda dobijes trazenu opciju...
a tu gde vama pise digital output only meni stoji gde su prikljuceni zvucnici
rear speakers to line in
center speakers **** to microphone

5+1

Na Live 5.1 neces cuti zvuk sa centralnog zvucnika u Mp3 i slicnom. Samo u slucajevima kad pokreces nesto sa Ac3, Eax podrskom (igre,DVD, neki DivX) srednji zvucnik ce biti akitvan.

mali update

mp3 se cuje sa svih zvucnika ako se mp3 pusti iz windows media player-a, dok to nije slucaj i sa winamp-om :confused:

Jos nisam bio kod druga tako da nisam probao nista sto ste naveli :p :D

Vrh Dno