Šta je novo?

creative live 5.1 problem pomagajte!

• Začetnik teme Začetnik teme veljco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veljco

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
309
muci me ! na trenutke dok svira iz bilo kog playera ukoci se na delic sekunde i nastavi, nije u odredjenom intervalu nego tek onako... da li je tu problem u kartici, drajveru ili samom kompu ko zna... ako imate neki link za neke dobre drajvere za ovu karticu dajte, inace kartica je ja mislim 16 bit nemam pojma. starija creative live !5.1 hvala!

Sto se tice drajvera iz sve snage ti savetujem kx project rade odlicno

Jel Moguce Da Zbog Pregrejavanja Secka Jer Ovde Je Mnogo Vruce?

pa potrudi se da obezbedis bolje hladjene komponentama umakini ali ne verujem da zvuk zbog toga "secka" 😉 poslushaj savet djmilosa i od mene preporuka za kx drivere, stvarno izvlace max iz Live! serije.

kakvi su to drajveri jer moze malo detaljnije i odakle mogu da se skinu

pozdrav

Poslednja izmena:
I Sa Tim Drajverima Secka... Pomoc!

a da vidis ti sta tebi zauzima cpu time?
mozda kaspersky, mozda neki trojanac, mozda neki virus
sta ti sve cuci u system tray?
sta se sve startuje automatski?

a odgovora na moje pitanje nema?

Poslednja izmena:
www.kxproject.com

dobija se kvalitetniji zvuk i gomila opcija, podrshka za 96khz/24bit reprodukciju, ASIO driver, uglavnom drajveri su za one koji se bave audio-m na PC-u, d3d inije bash dobar tako ovi drajveri nisu za igre, nema EAX podrshke, ali sve to lepo pishe na gorepomenutoj adresi. pozdrav

Ma Nema Virusa Ni Trojanaca, Nemam Pojma Sta Da Radim, Inace Ako Neko Ima Neko Uputstvo Za Ovaj Kx Drajver, Odnosno Korisnicki Interfejs, Ove Miksete I Te Fore Neka Malo Opise Kako Da Najbolje Nastelujem...

Ma Nije Do Drajvera Garant....
Neka Muka Postoji Ali Nemam Ideju Sta, Svi Hvale Kx I Sad Bas Kod Mene Da I On Secka, Razmisljajte U Drugom Pravcu...fala!

rushko je napisao(la):
www.kxproject.com

dobija se kvalitetniji zvuk i gomila opcija, podrshka za 96khz/24bit reprodukciju, ASIO driver, uglavnom drajveri su za one koji se bave audio-m na PC-u, d3d inije bash dobar tako ovi drajveri nisu za igre, nema EAX podrshke, ali sve to lepo pishe na gorepomenutoj adresi. pozdrav
e to
znaci za onog ko oce da bude muzicar za male pare
za ostatak nema potrebe da se *****avamo

btw.veljco ajde pisi normalno

dakle sad secka kao ludo, reinstalirao sam drajvere, promenio slot, skenirao avast antivirusom i dalje secka sta da radim ljudi pomozite!

daj komplet system specs pa da vidimo o cemu se tu radi, na osnovu ovog sto si do sada naveo, a to je da zvuk 'secka' nemogu da ti kazem u cemu je problem, u krajnjem slucaju ne gine ti 'fresh copy'. pozdrav

P.S. ispravka za pretposlednji post, nije u pitanju d3d vec directsound, sorry 😀

Poslednja izmena:
kako da napravim sistem specs, nisam bas neki expert sta da radim?
pomozite mi da vam pomognem da mi pomognete!

fresh copy? mislis reinstalacija windowsa?
mogu li samoi da pregazim ili moram da formatiram joooooj

kx project kako pronaci ekvilajzere u ovim drajverima kao u standardim pod advanced

@veljco Format c:\
i kul :d

kx bas nema isti ekvilajzer kao standardni creative driveri - ustvari nije ni slican. od opcija imash samo da podesavas reverb i chorus (u kx mixer -> effects), a sve ostalo se radi u KX DSP-u. tamo mozes da dodajes komponente (efekti, ekvilajzeri i sl.) - samo moras da znas da ih pravilno povezes (nije ni malo lako). ja sam se sa tim malo zezao, izbacio sam onaj deo za ASIO podrsku a ubacio 10-band ekvilajzer i sestokanalni peak (kao u winampu pokazuje jacinu izlaznog signala po kanalu u decibelima, samo za svaki od 6 zvucnika posebno 😀)
takodje mozes da menjas skinove za KX mixer - ako nisi probao preporuchio bih ti KX green screen - vrlo je funkcionalan (mada ne i preterano lep)
ako ti bude trebala pomoc da povezes ekvilajzer salji mi PM

ok hvala
idems ad malo da se zezam 🙂

Veljco izgeda da je najbolje da na sveze formatiran HDD instaliras windows od nule zajedno sa svim potrebnim drajverima i programima. U slucaju da to ne pomogne onda je problem u hardware-u.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno