Šta je novo?

Creative Audigy SE

jon_doe

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
31.03.2009
Poena
169
Hocu da kupim ovu zvucnu iz samo jednog razloga.
Zato sto moja sadasnja Creative Live 5.1 radi u w7 64bit ali mi je TV kartica Leadtek Expert ne prepoznaje. Zato sto radi sa nabudzenim KX drajverima (mislim na zvucnu)
Zato hocu da kupim najobcniju Creative koja ima full podrsku za Windows 7 64bit ! Kako bi mi sve ok radilo
http://www.itsvet.com/proizvod/creative-audigy-se-7.1/comp_comp_soundcard/39/22

interesuje me da li je ova kartica 1000% podrzana od strane W7 32/64bit !
Hvala na pomoci

Poslednja izmena:
Dodaj jos koju stotinu dinara i uzmi ASUS Xonar DS.;)

....

pa kupujem je polovnu 15e :p
da je novo uzeo bi asus-a 100%

Pa za 15e imas boljih kartica, full Audigy (ES), cak i Audigy 2 i sl.:)

....

hteo sam prvo da dam 2000din nekom liku za Audigy 2 ZS medjutim prodao je odamh kako je nikao oglas.. 100% bih dao 20-25e za Asus Xonar DS smo kad bi je nasao, inace dam 40e za novu mislim da ne vredi da bacam 25e vise u odnosu na ovu Creative?

hteo sam prvo da dam 2000din nekom liku za Audigy 2 ZS medjutim prodao je odamh kako je nikao oglas.. 100% bih dao 20-25e za Asus Xonar DS smo kad bi je nasao, inace dam 40e za novu mislim da ne vredi da bacam 25e vise u odnosu na ovu Creative?
Polovan Xonar DS tesko da ces naci jer su to nove karte. Inace mislim da Xonar vredi tih 25e vise u odnosu na Audigy SE, za koji smatram da ne vredi vise od 1000 din polovan (imao sam tu kartu). :)
Ako ides na polovnu pogledaj jos malo po oglasima (PCBerza, Itsvet i sl), mozda naletis na neki Audigy1/2/4 za slicne pare, ipak su to bolje karte.
:wave:

EDIT:
Prednost Xonara po meni je bolja podrska ASUSa u odnosu na Creative, a te Audigy karte su pomatore, pitanje je kakvo ce stanje sa drajverima biti u buducnosti. ;)

Poslednja izmena:
Ili se stekaj za full Audigy (polovan naravno) ili se cenjkaj za taj SE, posto ne vredi 20 evra. Xonar je odlicna kartica, i po meni vredi tih para.

Prednost Xonara po meni je bolja podrska ASUSa u odnosu na Creative, a te Audigy karte su pomatore, pitanje je kakvo ce stanje sa drajverima biti u buducnosti. ;)

Tu si, nazalost, u pravu. Sada je vec problem, oficijelni drajveri za Win 7 su tezak krs. Sreca pa imaju Kawakami (ovi su odlicnog kvaliteta) i KX drajveri, pa me spasise novog troska :)

....

Problem resen !
Kupljen Creative Audigy (ne LS) i radi sve odlicno !

Razlika izmedju LS-a i Audigyija je u front panelu i firewireu, tako da je svejedno koji od ta dva si uzeo :D

jel moze neko da mi kaze razliku izmedju audigy-ja ls/se/es?

Ja imam audigy SE i na XPu rade savrseno ti Danijelovi drajveri. "Audigy SE to XiFi, ali na 7ci ne rade.. Tacnije radi zvuk, ali ne rade XiFi efekti.. :(

Nazad
Vrh Dno