Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ja imam tri cd-a sa mayom 4i jednostavno sam primenio crack koji su mi dali, kao za igricu. kazem ovo jer sam cuo da mnogi su kupili verziju koja je teska za krekovanje kao Softimage, tako da ako ti je hitno mogu da ti pozajmim cd-ove
Muzzy, Damjan i ja smo se zezali oko patch-a tj crack-a i nismo nista uspeli da uradimo kod njih 2ce. Onda smo dosli kod mene i sve je proradilo iz prve zato sto sam imao mrezu tj aktivnu mrezu, cim bi se jedan komp (posto su 2 vezana) iskljucio iz mreze Maya bi prestajala da radi. Izgleda da postoji nekoliko verzija ili crack-ova, pa zavisi kako od koje tako radi.
Pa ne znam zbog chega imate problem ali po meni je jedini problem shto ne dolazi i help uz onaj Crack koji dolazi na CD-u koji radi odlichno.
samo treba da se ochita ID kompjutera shto je objashnjeno kako se radi u samom readme.txt Maye
i lepo generishesh fajl aw.dat iz onog kreka kada vidish svoj HostId i to je to..