Šta je novo?

Crack za where is it 3.23 ?

Miki5

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2002
Poena
609
ako neko ima neka dobaci na mail
moze i link za dobar pretrazivac crackova i seriala......
pozdrav

evo ti link za 3.24

xxxx://member.netease.com/~ljh11/dl/where3.zip

ako vec skidas where is it onda ga uvek skidaj zajedno sa key-om jer se verzija na zvanicnom sajtu veoma cesto menja (ne govorim o nekoj novoj verziji vec o istoj) tako da iako skines key on je vec verovatno zastario i prijavice ti da koristis ilegalnu kopiju i blokirace ti kataloge!!!!

pre instalacije obavezno sacuvaj postojece kataloge!!!!

e Deki dobro te ne mrzi da odgovarash na ista pitanja po x-ti put.
pobogu ljudi pogledajte dal to sto vam treba vec ima na forumu pre nego sto pitate iste stvari ponovo ;)

za seriale i crackove je mama 3w astalavista.box.sk
dok na 3w cracks.am imash vecinu svih crackova i seriala na netu.
(D)

Jeste, ali je autor programa sa ovih prostora, citaj Slovenija, i vrlo je malo verovatno da nikada nije cuo za astalavistu i cracks.am. I normalno je da covek hoce da zastiti svoj program, koji moramo priznati je IZUZETNO DOBAR. To me podseca na CDRWin, koji ne prijavljuje da je key nevazeci, vec reze samo coaster diskove odnosno djubre.

Wakizashi je napisao(la):
To me podseca na CDRWin, koji ne prijavljuje da je key nevazeci, vec reze samo coaster diskove odnosno djubre.

ma i za cdrwin imam lek ;)

Ma naravno... Koja zastita jos nije probijena na programima? Ni jedna... sjebavaju se i teze zastite kao recimo SafeDisk, ili SecureROM na diskovima, ali opet... rizik je rizik... a i meni Nero radi posao skroz ok..

Nazad
Vrh Dno