Šta je novo?

Crack za NVDVD 2.22?

• Začetnik teme Začetnik teme Velja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Velja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
619
Jel ima neko crack za NVDVD 2.22? Onaj sa ttdown-a je za 2.20 mada pise da je za 22 🙁

Poz!

Velja je napisao(la):
Jel ima neko crack za NVDVD 2.22? Onaj sa ttdown-a je za 2.20 mada pise da je za 22 🙁

Poz!

Pa jesi probao dal' radi?

Pa ne bi trazio ovde da radi 🙂 🙂

Vidi ga ovaj, presao na nvidiu i odma... 🙂 Sorry sto ti nisam poslao mail, evo silver moze da potvrdi, mail mi ne radi vec danima... 🙁 🙁

Ako hoces da se otarasis vremenskog ogranicenja potrebno je da obrises neki fajlic u folderu gde je instaliran - ime mu ima neke veze sa "trial" ili tako nekako. Inace ta verzija je prilicno osakacena nema podesavanja za surround zvuk itd. - jedino ako ti nisi nabavio neku full verziju...

Velja je napisao(la):
Pa ne bi trazio ovde da radi 🙂 🙂

Pitam te zato sto i ja imam isto crack za 2.20 verziju (neki SpK) i sa njim sam cracknuo 2.22 verziju programa..

evo ga!

Amon_Ra je napisao(la):
Inace ta verzija je prilicno osakacena nema podesavanja za surround zvuk itd. - jedino ako ti nisi nabavio neku full verziju...

Skinuo sam je sa Nvidia ftp sajta i ima podrsku za 5.1. Ovaj frostonjin krek radi, hvala.

Velja je napisao(la):
Skinuo sam je sa Nvidia ftp sajta i ima podrsku za 5.1. Ovaj frostonjin krek radi, hvala.

Naravno da ima podrsku za 5.1 zvuk, ali kada udjes u Options deo smoris se jer jedva da ima par opcija, hocu da kazem da jedino vredi negde naci full 2.22 verziju, ovako....

Nazad
Vrh Dno