Šta je novo?

Crack za AccuRender?

I sam sam pre 3-4 postavio isto pitanje ali izgleda da ovde niko ne koristi ovaj odlicni program. Ja imam ali za stariju verziju 3 build 193 (cini mi se) ali ona radi samo pod 14 i to pod win9x pravi probleme ali je pod NT odlicna.

PS ako slucajno dodjes do novije verzije javi :D

Naravno da smo probali i ne samo na astalavisti ali jednostavno nema ili ako se negde i pojavio (kao kod sirgreg-a) sajt su mu zeznuli posle nekoliko dana i vise ne moze da se nadje

Svi linkovi za krakovanu verziju vode ka jednom kineskom sajtu a sa koga ja ne mogu da skinem jer je uvek neopisiva guzva (bar tako moj FlashGet to tumaci tj dobija poruku da je preveliki broj usera vec prikacen). E sad ako je iko sposoban da skine ove fajlove evo i linka

Link ka krakovanoj verziji 3.1

Pa nek javi da se i mi ogrebemo ;)

Ne moze nikako da se skine.Moracu onda da nadjem Autodesk VIZ koji osim AutoCAD-a podrzava i Autodesk Inventor koji u poslednje vreme najvise koristim.
ZAP gde si uspeo da nadjes tu stariju verziju i crack za nju?

Ovu verziju posedujem jos od 99 i ona se inace moze naci i u nekim od nasim cd klubovima. Da ne bi bila reklama na PM cu ti poslati o kom je klubu rec ali nisam siguran da li jos uvek rade jer prezentaciju nisu updateovali skoro godinu dana. inace ova verzija je nesto preko 60MB i radi samo pod 14. Ova verzija je krakovana tj ne postoji krak vec samo instaliras i ona radi. Naravno imam i verziju 2 koja je manja ali ona radi pod 13 .:( Inace od 95 radim u ovom programu, s'tim sto zadnje dve godine nista komercijalno nego samo da ne zardjam :p

Pozdrav

Vrh Dno