Šta je novo?

Crack and Serial Search

br@in je napisao(la):
Na ovom forumu postoji ogroman broj tema gde ljudi pitaju gde da nadju Crackove za neke programe. E, pa evo jednog odlicnog Search-a bas za te stvarcice:

--> astalavista.box.sk <--

:boom: :rocket: :boom: :rocket: :boom: :rocket:
Pa ti si otkrio i tocak i toplu vodu i rupu na saksiji i sve to odjednom :D
Pa to je jedan od najstarijih i najpoznatijih crack search sajtova...

ZNAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti si ovde duze od mene. Zar ti nije dosadilo sve ono tipa: "Imate Crack????"?

Ako kazes nije onda cu te se odreci preko novina...:cuss: :D :D

br@in je napisao(la):
ZNAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ti si ovde duze od mene. Zar ti nije dosadilo sve ono tipa: "Imate Crack????"?

Ako kazes nije onda cu te se odreci preko novina...:cuss: :D :D
Pa dobro, verujem da ima ljudi koji nisu culi zab astalavistu, ali obicno ako neko okaci thread tipa "treba mi crack" znaci da je vec pogledao tamo i na jos nekim mestima, pa mu zaista treba pomoc, jer vise nema ideju gde da ga trazi :(
Mada.... ima i gotovana koje mrzi da kliknu 2x za neke crack-ove kojih ima na svakom koraku ctp;
Isto tako, mrzi ih da koriste search na forumu :D

br@in je napisao(la):
...Ako kazes nije onda cu te se odreci preko novina...:cuss: :D :D

Moja mama je nekoliko puta htela da se odrekne mene preko novina.:)

Ali vi niste u nekoj rodbinskoj vezi?

Nego kad smo vec kod search sajtova, ste primetili gde se hostuje cracks.am? :)

Kad smo vec kod astalaviste idite na www.astalavista.com i odaberite preko kog engine-a cete potraziti vas crack, naravno medju engine-ima je i astalavista.box.sk

Hm, da. Niko se nije naucen rodiio. :sarcastic:

Ok ppl budimo tolerantni prema onima koji su pocetnici...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ok ppl budimo tolerantni prema onima koji su pocetnici...
Apsolutno se slazem da treba imati strpljenja sa pocetnicima, jer smo svi mi jednom to bili, pa smo i mi postavljali "pametna" pitanja :)
Ali, ovo bas i nije sajt namenjen totalnim pocetnicima, mada ima dosta i takvih koji posecuju Benchmark, pa ih niko nije metlom najurio odatle. Naprotiv, obicno nailaze na strpljenje i zelju da im se pomogne, mada to strpljenje nekad popusti kad se po 100. put postavlja isto pitanje umesto da se odradi mali Search po forumu.
Tako je astalavista xxx puta pominjana (ako ukucas u Search-u astalavista dobices spisak od 20 thread-ova sto je i vise nego dovoljno, zar ne ?)
Bez obzira koliko neko pitanje ili neki odgovor bili glupi mislim da nema potrebe vredjati se medjusobno, pljuvati, svadjati i slicno. Istina, tu i tamo se provlace neki saljivi komentari koji treba da budu iskljucivo kao takvi i shvaceni. Ako neko predje tu granicu, treba i bice kaznjen (a svi znamo da je bilo takvih slucajeva)...

:wave;

Nazad
Vrh Dno