Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kupio sam Corsair memoriju DDR3 1600 cl7 2 x 2 Gb.
Ono sto me brine jeste da u CPUZ pokazuje da su to 2 razlicite memorije ? Postoje 2 opcije ... Ili CPUZ gresi i to su iste ili je Corsair upakovao ( greskom u proizvodnji ) losiji model kao bolji
Hvala ... Znaci podvala najverovatnije koliko sam mogao po " iskustvima da saznam " Mem test nisam vrteo dugo samo LInx 10 krugova i sve je OK na 3.8 ghz no vec na 4 ghz krece zurka ... nisam siguran dal je do primerka cpu ili bas do ovog
Hvala ... Znaci podvala najverovatnije koliko sam mogao po " iskustvima da saznam " Mem test nisam vrteo dugo samo LInx 10 krugova i sve je OK na 3.8 ghz no vec na 4 ghz krece zurka ... nisam siguran dal je do primerka cpu ili bas do ovog
Ne mora da znaci, treba tu malo podesiti rucno. Svaki ce ici na 4GHz. A to za memoriju... Vlado, najiskrenije, mislio sam da opet nesto mozgas bez potrebe ali ovo stvarno deluju kao 2 razlicite memorije. 99% je da su identicne apsolutno osim tih automatskih podesavanja koja bi eventualno mogla da zbunjuju plocu, verujem da su cipovi identicni. Ista je bila fora sa ovim mojih Geil-om i Evo serijom. Isti cipovi, identicne memorije, samo drugaciji hladnjaci i veca cena. Ako rucno podesis latencije i frekvenciju radice isto.
Proveri bas oc sa jednim pa sa drugim modulom da vidis ima li razlike u potencijalu
Ne dolazim cesto za BG ali sutra sam ne nekom seminaru pa cu ih poneti posto ne stizem od obaveza da istestiram svaki pojedinacno ... mozda uz pivce i resimo Eventualno veceras da svaki pojedinacno ubodem u onaj slot koji kaze da je to ta memorija pa ako pokaze za onu i dalje da je 1333 onda mislim da nema greske
Ispravka ...
Upravo sam zamenio i ubacio onu jednu " sumnjivu " u slot koji je prijavljivao ispravno i evo rez