Šta je novo?

[CPU] intel i5 2500k @ 5.2Ghz review

uf, ne bih zaista da ulazim u neki off, jako je shkakljiva i obimna ta tema, niti imam snage da ponavljam svoju prichu, biti cu kratak maximalno :D:D. suma sumarum, ne slazem se sa tobom nikako, a cenim ni vecina ljudi ovde.

za prvo: to ti je kao da imash auto od 100ks (volim ove cars/comps analogije :D), nasviraash ga na teoretskih 200ks, a vozish ga ne preko 4k rpm, samo do pijace, do Metro-a ili pak da pokupish tashtu sa aerodroma.
a kad tad ce ti zatrebati u nekom preticanju ili u rizichnoj situaciji, stisnucesh gas i ima da bude "ka boom", ili u ovom sluchaju bsodic jedan lep sladak sa 124 greshkicom :D

blago tebi za ovo drugo, ja toga nikad nisam imao pogotovo ne ovog poslednjeg :D

i za kraj, ljudi vole neku validaciju ili pak dokaz, bilo je raznih "baltazara" i kojekakvih chlanova, pa je red da ako neshto tvrdish potkrepish dokazima ;) a ako ne, onda nemoj da se chudish kad ti ljudi ne veruju.

u mojih 50 i kusur godina da se nekom dokazujem??????????
NE pada mi na pamet ! a drugo pa oduvek sam govorio a io je stara narodna izreka covek nelaze kad laze ..drugoga nego sebe........samim time suludo je pricati neistinu il si onda bolesnik il......,...jednostavno sam izneo svoje misljenje ali neke detalje iz moje prakse u klasicnoj primeni e sad..........vidim poneki puta na ovom forumu razne nadobudne pametnjakovice kojima nije bitno kako im to radi vec je bitno da IMAJU top masinu sto me veoma razali kad naidjem na takve vrste tekstova a ima ih sve vise............srecom nemam mnogo vremena za citanje svega i svacega po forumu al i kad imam pokusavam da samo prenesem ono sto znam ili sto sam isprobao

mozesh da imash i 300 godina, ili pak samo 15, to nishta ne menja. misli shta god zelish, ali se nemoj chuditi posle reakciji ljudi.
ako vec se hvalish sa tolikim godina iskustva, budi onda iznad situacije i skapiraj da je 1000 ljudi, 1000 cudi.
neko ne klokuje uopshte jer, eto, neshto ce da mu crkne, neko klokuje malo neko mnogo.
i ovo je forum gde svi mi iskazujemo neka svoja mishljenja, zapazanja i iskustva i trudimo se da to podelimo sa drugima.
ako ti se to sve ne dopada, nemoj ni da uchestvujesh, ili pak razumi nashu skepsu u tvoje rezultate, jer svako od nas ima razlichit pojam stabilnosti mashine.
tebi su to igrice, nekome je rendering, nekome je 2h ilnxa, nekome 2 dana linxa i prajam u isto vreme itd itd

uf, ne bih zaista da ulazim u neki off, jako je shkakljiva i obimna ta tema, niti imam snage da ponavljam svoju prichu, biti cu kratak maximalno :D:D. suma sumarum, ne slazem se sa tobom nikako, a cenim ni vecina ljudi ovde.

za prvo: to ti je kao da imash auto od 100ks (volim ove cars/comps analogije :D), nasviraash ga na teoretskih 200ks, a vozish ga ne preko 4k rpm, samo do pijace, do Metro-a ili pak da pokupish tashtu sa aerodroma.
a kad tad ce ti zatrebati u nekom preticanju ili u rizichnoj situaciji, stisnucesh gas i ima da bude "ka boom", ili u ovom sluchaju bsodic jedan lep sladak sa 124 greshkicom :D

blago tebi za ovo drugo, ja toga nikad nisam imao pogotovo ne ovog poslednjeg :D

i za kraj, ljudi vole neku validaciju ili pak dokaz, bilo je raznih "baltazara" i kojekakvih chlanova, pa je red da ako neshto tvrdish potkrepish dokazima ;) a ako ne, onda nemoj da se chudish kad ti ljudi ne veruju.

ccc,nabio si te silne godine i nista nisi naucio:D ima da te bacimo na "intezivnu obuku za sticanje iskustva" :d
:wave:

Ahahah ! A i ti demiose nasao si koga ces da upoznajes sa zajednicom hc overclocker-a i njihovih visokih standarda stabilnosti oc-a ...:D
Pitaj starijeg gospodina jel zna da podesi tajminge za memoriju koji su deklarisani i to bi bilo to sto se tice fine tuning-a. Ne treba ulaziti preterano u diskusiju jer da baba ima ***** bila bi deda ... ili obrnuto :d
A sve pise na forumu vezano sa oc tako da je nebuloza uopste pricati nesto po 100 puta a da 101-i put ta prica bude bazirana kako ovih prethodnih 100 nisu u redu.

dvoumio sam se da li ishta i da kucam, al eto, kontam mozda ce da uhafiza :D, ali ochigledno nema nishta od toga. bolje neki mod da pobrishe ovo sve gore.

Predlažem da držiš kući fajl na desktop-u sa tekstom koji ćeš da copy/paste-uješ kao odgovor/objašnjenje u svakoj temi u kojoj se ovakva priča potegne. Brzo i efikasno.

Posle ovoga moram da izvučem 5.3 Ghz za moj 2700K :D

nemam toliko prostora na hardu za taj dodatni txt fajl, cene hardova skochile :D:D
a i pashce mi vantage skor za 0.00001 poen, a to niko ne zeli :D

Ma zaokruzi na 6 pa nek ide zivot :d

Vrh Dno