Šta je novo?

CPU cooler do 3000 din?

rajilic

Cenjen
Učlanjen(a)
29.03.2010
Poena
150
Posto sam relativno nov u ovome zeleo bi savet za kupovinu prvog coolera a da to nije stock. Konfiguraciju mozete da vidite i sami. Svaki predlog je dobrodosao, hvala unapred.

Pozdrav

dobrodoshao na forum :)
ja mogu da ti preporuchim thermalright ultimu 90 zato shto je imam i nishta sem rechi hvale, imash par tema na tu temu, koji cooler. uradi malo search po forumu, nemoj da te mrzi ;)

Hehe. Hvala na dobrodoslici i na brzom odgovoru. Odoh da scroll-am misic do besvesti po forumu, ali opet bi voleo da cujem preporuku za moju konfig. Btw imam poprilicno mesta za bilo koji cooler, nadam se.

Hyper 212+ ti je najbolji allround kuler za taj novac. Kaci se na sve zive sokete, ima pristojnu pwm dvanaesticu i dodatno kacenje za jos jednu dvanaesticu u push-pull kombinaciji, metalni backplate, srafi se (nisu glupave stipaljke). Imao sam Vendettu2 i G. Max, ali ovo je bolje resenje. Za Thermalight Ultimu moras da dokupis jos 90mm kuler tako da mislim da to prelazi magicnu cifru od 3000 dinara a i 90 vs 120mm...

Poslednja izmena:
Hyper 212+ ti je najbolji allround kuler za taj novac. Kaci se na sve zive sokete, ima pristojnu pwm dvanaesticu i dodatno kacenje za jos jednu dvanaesticu u push-pull kombinaciji, metalni backplate, srafi se (nisu glupave stipaljke). Imao sam Vendettu2 i G. Max, ali ovo je bolje resenje. Za Thermalight Ultimu moras da dokupis jos 90mm kuler tako da mislim da to prelazi magicnu cifru od 3000 dinara a i 90 vs 120mm...

Potpisujem ovo, svaka rec na mestu.

Nazad
Vrh Dno