Znaci, ljudima nikad ništa ne valja. Kad je veliki broj zarazenih onda "steluju podatke i lazu da nas drze u kucama", kad su brojke manje onda "steluju jer lazu, jer vise ne znam ni ja sta..". Pobogu koje teoroje zavere.. De se odlucite.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
A kada je neko napisao da steluju podatke o velikom broju zarazenih?
Ja polazim pre svega od ponasanja tzv struke, kriznog staba i" njegovog velicanstva predsednika"....krajem marta i pocetkom aprila, situacija je bila kataklizmicna, na konferencijama su oni likovi padali u trans i zapomagali "kako nam preti italijanski scenario"....ljudima su slali SMS poruke u kojoma nas mole da ostanemo kuci, jer smo na "rubu opstanka"..... Uvodi se strogi karantin..
I takva je sitacija bila negde do 10 aprila kada je Darija odjednom, niotkuda izjavila da "vidi svetlo na kraju tunela"... Tada se i pronela vest da se vanredno stanje ukida 6 maja....
Tako je stanje "rominjalo" negde do 20 aprila, svakog dana smo imali po 300,400 novozarazenih, mnoga nova zarista.... ali iz kriznog staba i od prvorodjenog su pocele da stizu poruke kako sitacija dolazi pod kontrolu, kako nije sve bas tako strasno itd, itd...
I odjednom, krajem aprila nas vodja najavljuje ukidanje vanrednog stanja uskoro,.... iako je i tada broj novozarazenih svaki dan bio po 200,300..a strogi karantin i dalje na snazi....i pojavljivala su se nova zarista...
I evo danas, 10ak dana kasnije imamo samo 50ak novozarazenih, vanredno stanje ukinuto, sve je normalno, sve mere se ukidaju, sve se vraca u "normalu"...
Da li neko moze da kaze da mu ova retrospektiva prethodnih mesec i nesto dana deluje normalno?