Šta je novo?

Counter Strike

Neo_Matrix

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2003
Poena
649
Imam par pitanja za igrace CS-a...?

Prvo kako da namestim da igram sam protiv 5 bota (kad igram kuci) ?
A da se oni sami ne prebacuju...

Drugo, Kako da menjam imena Botovima?

Trece, Kako da ubijem nekog u igraonici kad izadje na mene, a ja nosim kalas? Gde da ga nisanim? U noge, pa rafal, ili ...???

Cetvrto, Na koliko da stavljam Zoom Sensytivity... ? Da li onda mogu da pucam sa snajperom u trku ???

10x

korigovan naslov thread-a

1.iskljuci autobalance
2.ne znam
3.nisani u stomak i opali 1-2 krataka rafala
4.ne,neces nikoga strefiti ako budes pucao teskom u trku.

1. ukucaj mp_autoteambalance 0
2.Nemere preko konzole,koliko ja znam!
3.oma u glavu!!!
4.nema sanse

Imena garantovano mozes da menjas editovanjem BOT fajlova...
Nisam probao, ali....
Evo proverio sam....PODbot ima fajl BotNames.txt.....verovatno moze tu da se menja...

10x svima, ajde sad cu da probam malo da se igram...

Poz.

Imena botova sigurno mozes da menjas i dodajes u fajlu BotNames.txt, takodje mozes i da menjas ili obogacujes njihov recnik u fajlu BotChat.txt... A sada ja imam dva pitanja:
1) Kako da namestim da se oruzje menja samo pritiskom na borj, a da ne moram posle toga da pritisnem i levi taster misa?
2) Koji mi je dodatak potreban i odakle da ga skinem da bih namestio onaj pokazivac koliko sam nekome skinuo pre nego sto me ubiju? Da li mozda i to moze nekako da se namesti, a da nisu potrebni dodaci?

1. hud_fastswitch 1
2. mora da se skine dodatak mislim da je CS stats

driver je napisao(la):
counter strick ? :D:D:D

I ti ces nekome da kazes da je spamer i da smara... :p

A kako podesiti onaj info sto se u igraonici nalazi u donjem desnom uglu ?

Nadam se da znate nasta mislim ? :rolleyes:

Otvorio si thread da pitas kako da aktivirash botove u CSu koji je star 5 godina ? :) pa to se zove masterspam :)
I nauchi da pishesh engleski :)

Neo_Matrix je napisao(la):
...
A kako podesiti onaj info sto se u igraonici nalazi u donjem desnom uglu ?

Nadam se da znate nasta mislim ? :rolleyes:

Cini mi se nikako... Koliko ja znam to moze samo na dedicated server, ako nekom treba mogu da mu posaljem taj dodatak STATSME, ali treba mu jedan komp da se igra type; , a na drugom da digne server
:wave;

driver je napisao(la):
Otvorio si thread da pitas kako da aktivirash botove u CSu koji je star 5 godina ? :) pa to se zove masterspam :)
I nauchi da pishesh engleski :)

Dobro, izvinjavam se Counter Strike...

Inace sto se tice starosti igre smatram to nevaznim jer je igrica jos uvek IN...

Nego da ne raspravljamo otisli smo u offtopic...

:whip

To u donjem desnom moze biti bilo sta.
Ali, nebitno, 99% stvari ne zahteva dedicated pa ni StatsME.
Opet ali, ako i zahteva dedicated, moguce je na istom racunaru pokrenuti Dedicated server pa pokrenuti CS i igrati na tom serveru.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
To u donjem desnom moze biti bilo sta.
Ali, nebitno, 99% stvari ne zahteva dedicated pa ni StatsME.
Opet ali, ako i zahteva dedicated, moguce je na istom racunaru pokrenuti Dedicated server pa pokrenuti CS i igrati na tom serveru.

Pozdrav!

A ti onda reci i meni i njemu kako da instaliramo STATS...

hahaha ma evo Sasa ce da ti instalira, i da ti odrzava kucni server...provereno, dobar decko, pere, pegla , pushi :d

a sad ozbiljno:
www.unitedadmins.com - pa se tamo malo informishi

lenchuge ctp;

Ji 4Tze je napisao(la):
hahaha ma evo Sasa ce da ti instalira, i da ti odrzava kucni server...provereno, dobar decko, pere, pegla , pushi :d

a sad ozbiljno:
www.unitedadmins.com - pa se tamo malo informishi

lenchuge ctp;

Ma sve je to u redu, imam pola sajta www.unitedadmins.com na kompu, ali NE MOZE (ili ne znam) :mrgreen:

ipedja je napisao(la):
...
A ti onda reci i meni i njemu kako da instaliramo STATS...

To je toliko komplikovano da mi ne pada na pamet to ovde da objasnjavam.
Prvo sto me mrzi, drugo sto na netu ima milion opsirnih objasnjenja.

E jesi namcor :)

ipedja je napisao(la):
...

Ma sve je to u redu, imam pola sajta www.unitedadmins.com na kompu, ali NE MOZE (ili ne znam) :mrgreen:

Bice da ne znas. :D Imas sve lepo tamo objasnjeno i podesi se za 2 minuta. I ne treba ti dedicated server, kao sto rece Sasa

Ako vec hoces da ti pokazuje koliki ti je fps, najrealnije pokazuje kad ukljucis cl_showfps 1

A'e malo da vas nasmejem, inace ce biti batina :)

Pre neko vece sedimo nas gomila u igraonici, kad dolaze dva mala gancija (nosevi im jedva prelaze visinu stola) i sedaju da igraju sa nama.

U jednom trenutku se pronadjose na mapi i poubijase medjusobno, a na to ce onaj manji onom malo vecem: "A bre, kantere pe*ere, sto si me ubio?!" (citaj sa akcentom, naravno) :mrgreen:

E, nece da mi radi ono sa boot-ovima... Promenim imena u onom fajlu, ali uvek bude [BOT]Ime koje stavim, a ja hocu da mogu da menjam i klan...

Ima li sanse ???
10x

Ne, samo cuvam zivce od budala koji su toliko bahati da ih mrzi da udare jedan ili dva searcha i dobiju rezultat sa bar 10 topica na samom Benchmarku koji se ticu njihovih problema, da ne pricamo koliko bi ih dobio na nekom "gamerskom" forumu ili ne daj boze Google-u.

Pozdrav!
p.s. odakle li samo izvlacis te nazive, prvo Counter Strix pre, a sada boot. Da ne znam bolje, mislio bih da se *****avas..

e kako volite taj 'counter' :)

E, nece da mi radi ono sa boot-ovima... Promenim imena u onom fajlu, ali uvek bude [BOT]Ime koje stavim, a ja hocu da mogu da menjam i klan...

Ima li sanse ???
10x

Nema sanse type;

Neznam sto je toliko smesno, ali ako jeste cheers...
Ajd, dosta toga ste mi pomogli, FALA, i moze da se zakljuca da nebi isao u offtopic...

Poz.

Vrh Dno