Šta je novo?

Counter Strike server potrebna pomoc

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Hteli bismo instalirati server, ali imamo problem sa WON autorizaciom. Dakle ko hoce da se loguje nemoze bez originalnog CD-Key-a

Kako ovo podesiti, gde naci crack.

Dajte predloge!

Hvala

Da li je server lokalnog tipa, ili je predvidjen da mu mogu pristupati svi i iz lokala i sa interneta.

Ako je lokalnoh tipa, ne treba ti nista, podignes server kao lan server, ali si onda ogranicen na samo tu klasu IP-a.

Ako zelis crack, pokusaj da nadjes usera Chatnick[SER], inace covek je i administrator yubc gaming-a.
Garantovano se sunja na 212.124.160.3:27015 posle 23:00h

Siguran sam da ima crack, posto ga je sam napravio :)

Chatnick ne odgovara na taj post gde su ljudi trazili patch:(

Server treba da postavi nas lokalni provajder u malom mestu.
Pitao jedam prvo Nedelju on me je u tri reci uputio na Yubc tj. ChatNika, ali on ne da nije odgovorio na mail, nego ga apsolutno neinteresuje ! Sto mi je rekao i u igrici. No njegovo pravo.

Nego ima li negde na Internetu, posto mi je veza jako otezana jer idem preko Telekomovog linka ?

Lax ako imas neki predlog ili ideju bili bi ti zahvalni neznam kako drugacije da ti se oduzim ! Ili bilo kome drugom.

Hvala unapred.

Rusija kao resenje!

Potrazi crack po ruskim forumima za CS.
Znam da tamo ima, posto u Rusiji ima sve sto trazis, znam iz iskustva.

Sto se tice nedelje, on ti ga sigurno nece dati, a sto se tice chatnick-a, to ne znam.

nesto mi je tesko naci Ruske forume, ali nasao sam jedan Cheski ali linkovi su mrtvi !

Jel zna neko mozda od vas zasto ne mogu da udjem na server (YUBC-ov) iz igraonice (Memodata). Jednostavno ne postoji nikakav signal da server postoji.

police je napisao(la):
Jel zna neko mozda od vas zasto ne mogu da udjem na server (YUBC-ov) iz igraonice (Memodata). Jednostavno ne postoji nikakav signal da server postoji.
I kad je imao signal server nije hteo da me primi zbog toga sto je u lokalu.

Nazad
Vrh Dno